Η ώρα του οριστικού χωρισμού για τον Γιάννη Βούρο;
Gossip Specials

Η ώρα του οριστικού χωρισμού για τον Γιάννη Βούρο;

Σχεδόν ένα χρόνος έχει περάσει από την εποχή που ο Γιάννης Βούρος και η Λένα Κώνστα μετά από ένα μεγάλο διάστημα κρίσης στο γάμο τους αποφάσιζαν να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που εντιμετώπιζαν και να προσπαθήσουν να τον σώσουν

Και πραγματικά το προσπάθησαν πάρα πολύ. Και δεν έκρυψαν κιόλας στιγμή ότι έζησαν δύσκολες στιγμές και προσπαθούσαν να τις ξεπεράσουν.

Γιατί ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη και ένα παιδί που θα τους ενώνει μια ζωή, ο γιος τους ο Αλέξης που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Όμως το πλήγμα που υπέστει ο γάμος τους με αυτήν την αναγκαστική απομάκρυνση του ζευγαριού το διάστημα που ο Γιάννης Βούρος ως καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Βορείου Ελλάδος έμενε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η σύζυγός του στην Αθήνα και βλέπονταν σπάνια, άφησε πληγές που τελικά αποδείχτηκαν μόνιμες.

Για να λέμε την αλήθεια, ήταν και μεγάλο το διάστημα αυτό. Δυόμιση χρόνια απουσίας, ανοίγουν ρήγματα που δεν κλείνουν εύκολα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr ο γάμος τους με κοινή απόφαση δεν θα συνεχιστεί. Και αν τελικά προχωρήσουν στην απόφασή τους αυτή αυτό θα είναι το τρίτο για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος όμως διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους του. Αν και ακόμα τουλάχιστον δεν έχει ειπωθεί κάτι για την απόφασή τους αυτή, να ακολουθήσουν τελικά χωριστούς δρόμους σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννη Βούρος το άφησε εν μέρει, να εννοηθεί.

"Έχω κάνει γάμους, έχω πάρει διαζύγια, έχω βαφτίσει παιδιά, πάντα στο περιθώριο της δημοσιότητας. Αυτό το θέμα είχε να κάνει με την απόσταση που δημιουργήθηκε κατά τα δυόμισι χρόνια που έλειπα στη Θεσσαλονίκη. Καταρχήν, δεν είμαι εύκολος σύντροφος.

Είμαι απορροφημένος από τη δουλειά μου και όταν δε μ’ απασχολεί το θέατρο, μ’ απασχολούν η ζωγραφική, οι κατασκευές μου... Είμαι σχεδόν απών όταν κάνω τη διαδρομή γύρισμα-πρόβα-παράσταση-περιοδεία. Μετά από μια συμβίωση 18-19 χρόνων και έχοντας μεγαλώσει τα παιδιά, η σύντροφος λογικά, μοιραία και αυτονόητα, νιώθει ότι είναι μόνη.

Πάνω σ’ αυτό ήρθαν τα δυόμισι χρόνια στη Θεσσαλονίκη, που δημιούργησαν μια ομιχλώδη κατάσταση, η οποία βγήκε προς τα έξω, παίρνοντας μεν τη σωστή διάσταση, αλλά πριν καν εγώ και η Λένα αποφασίσουμε κάτι". Ήταν η δήλωσή του στο Hello της Κύπρου. Ότι δηλαδή οι φήμες χωρισμού κυκλοφόρησαν πριν ο ίδιος και η Λένα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Πλέον όμως σύμφωνα με τις εποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv, τις έχουν πάρει και η αλήθεια είναι πως η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στις αρχές Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα τον έχουμε δει συνήθως με φίλους και συναδέλφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved