Ασλάνογλου- Πέππας: Όσα θα γίνουν στο γάμο, το νυφικό και η απαγόρευση στους φωτογράφους
Gossip Specials

Ασλάνογλου- Πέππας: Όσα θα γίνουν στο γάμο, το νυφικό και η απαγόρευση στους φωτογράφους

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της, ακόμα και η απόφαση –τουλάχιστον μερικώς- για τους φωτογράφους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας –ο μεγάλος έρωτας της ζωής της όπως έχει πει η ίδια στο περιβάλλον της- ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευµα του Σαββάτου 25 Ιουνίου στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο.
Κουµπάροι θα είναι η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου και η σχεδιάστρια ∆ήµητρα Κουτουλογένη, επιστήθιες φίλες της νύφης, και ο δικηγόρος Χρήστος Καραµανλής, αδελφικός φίλος του γαµπρού.
Και όπως γράφει η Real Life το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στη Σκιάθο, από όπου κατάγεται ο γαμπρός και ασχολείται µε τις τελευταίες ετοιµασίες για το µυστήριο και το πάρτι που θα ακολουθήσει για τους 250 καλεσμένους του ευτυχισμένου ζευγαριού.
Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας η γοητευτική Μαρίνα Ασλάνογλου θα φορέσει νυφικό του οίκου Miltos Couture σε λευκό χρώµα, απλή γραµµή και παπούτσια από τον οίκο Makris, που σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη. Όσο για τους καλεσµένους τους; Θα είναι κυρίως συγγενείς, καλοί συνάδελφοι και στενότατοι φίλοι του ζευγαριού. Από τον καλλιτεχνικό χώρο αναµένονται, µεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που είναι σύντροφος της κουµπάρας Νικολέτας Κοτσαηλίδου, η ∆ήµητρα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χάρης Τζωρτζάκης. Μετά το µυστήριο θα δοθεί ένα µεγάλο πάρτι στο beach bar «Bananistas», στο οποίο δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φωτογράφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv.gr ακόμα και στο μυστήριο είναι αμφίβολο αν θα επιτραπεί η είσοδος σε φωτογράφους αφού η επιθυμία του γαμπρού είναι να κρατηθεί αυτή η τόσο προσωπική τους στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μπορέσουν να την απολαύσουν χωρίς φλας και παρατράγουδα.
Θα δούμε όμως τελικά τι θα γίνει γιατί για την εκκλησία τουλάχιστον αυτό το θέμα είναι ακόμα προς συζήτηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved