Η Ελένη έβγαλε το μονόπετρο για να φορέσει… βέρα
Gossip Specials

Η Ελένη έβγαλε το μονόπετρο για να φορέσει… βέρα

Τι κι αν η Ελένη ακόμα και μετά τον γάμο φορούσε ένα τεράστιο μονόπετρο, δώρο του αγαπημένου της; Μάλιστα πολλές φορές το είχαν σχολιάσει καλεσμένοι της, ενώ εκείνη έλεγε χαριτολογώντας: «Αυτό το δαχτυλίδι ταιριάζει με όλα».

Τώρα όμως το αποχωρίστηκε. Άλλωστε στις καλοκαιρινές διακοπές, με τόσα πλατσουρίσματα στο νερό και τόσες εργασίες στον βιότοπο στα Αχλα, της είναι περιττό. Όχι όμως και τη βέρα της.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η Freddo, αν και δημόσια δεν έχει αναφερθεί στον γάμο του, παντρεύτηκε πέρσι παραδοσιακά σε εκκλησία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», που είχε κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο με τοπ θέμα τον γάμο της Ελένης, η παρουσιάστρια και ο άνδρας της ζωής της είναι πια παντρεμένοι. Από τις 24 Μαρτίου που έφυγε από την εκπομπή της, χωρίς να αποχαιρετήσει ουσιαστικά το τηλεοπτικό κοινό, γέννησε στις 29 του ίδιου μήνα. Εκείνες τις ημέρες, τις πέντε που μεσολάβησαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ντύθηκε στα λευκά στην αγαπημένη τους Μονή Πανάχραντου στην Άνδρο, χωρίς μέχρι τώρα να το μάθει κανείς -εκεί μάλιστα βαπτίστηκε και η κόρη τους, Μαρίνα, με νονούς τα αδέρφια της-, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved