Και το όνομα αυτής Κάλλια… Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάπτισης της κόρης του.. .
Gossip Specials

Και το όνομα αυτής Κάλλια… Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάπτισης της κόρης του.. .

Λίγο πριν την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ant1, ο παρουσιαστής ετοιμάζεται πυρετωδώς, όχι μόνο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και για τη βάπτιση της 5 μόλις μηνών κόρης του.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η γυναίκα του Μαρία, μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν στην Αθήνα και ετοιμάζονται για την βάπτιση της κορούλας τους.

Η βάπτιση θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Κύθνο στο ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμωνα. Νονός της μικρής θα είναι ο κολλητός φίλος του Στέφανου, Νικόλας Περδικάρης, ιδιοκτήτης εταιρείας γυναικείων ρούχων.

Και το όνομα αυτής ...Κάλλια. Όπως μάθαμε οι ευτυχισμένοι γονείς αποφάσισαν να δώσουν στην κορούλα τους δυο ονόματα: Καλλιόπη (από την μητέρα του Στέφανου) και Μαρία (η σύζυγος του Στέφανου είχε τάξει την κόρη τους στην Παναγία) και θα τη φωνάζουν Κάλλια.

Η βάπτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Καλεσμένοι του ζευγαριού είναι λίγοι συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι επώνυμοι, με τους οποίους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης διατηρεί εδώ και χρόνια φιλική σχέση. Άλλωστε σκοπός του Στέφανου και της Μαρίας δεν είναι να κάνουν δημόσιες σχέσεις αλλά οι καλεσμένοι τους να «κλείσουν» τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές με μια ανάμνηση από Κυκλάδες και την μικρή τους Κάλλια. Η δεξίωση της βάπτισης θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και συγκεκριμένα στο «Guardiero» .

Να σας ζήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved