Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους: Με ποιους πήγαν για φαγητό στην Κηφισιά;
Gossip Specials

Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους: Με ποιους πήγαν για φαγητό στην Κηφισιά;

Αρκετά πιεσμένο είναι το πρόγραμμα του Γιώργου Θεοφάνους αυτήν την περίοδο. Από τη μία η χθεσινή πρεμιέρα του με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Baraonda και από την άλλη η προτεοιμασία για το νέο μουσικό talent show Junior Music Stars για παιδιά στον ΣΚΑΙ, δεν του αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. 

Και μέσα σε αυτά προσθέστε και τα καινούργια τραγούδια που γράφει αλλά και τη μουσική σχολή που έχει και θα δείτε πως το 24ωρο δεν του φτάνει. Όχι πως δεν το απολαμβάνει.

Είναι εργασιομανής και τελειομανής με ότι καταπιάνεται και πραγματικά χαίρεται κάθε στιγμή, όπως όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι. Κάπου, κάπου όμως χρειάζεται και ένα διάλειμμα. Μια έξοδος με καλούς φίλους για φαγητό και χαλαρή κουβεντούλα. Κι αυτό ακριβώς έκανε την περασμένη εβδομάδα λίγο πριν από την πρεμιέρα του πηγαίνοντας με την σύζυγό του, Βίλλυ Θεοφάνους και την κολλητή τους φίλη Κική Τσόλκα με τον σύζυγό της για φαγητό στην Κηφισιά.

Τα δύο ζευγάρια κάνουν πολύ στενή παρέα - η Κική Τσόλκα συνεργάζεται και επαγγελματικά μαζί του λόγω Minos Emi- και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Gossip-tv.gr από την κοινή τους έξοδο στην Αθερίνα, περνάνε πολύ καλά μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved