Gossip Specials

YFSF 4: Το «τυχερό» της Μαρίας Μπεκατώρου στο κέντρο της Αθήνας

Gossip-tv Team

Σε μεγάλα κέφια ήταν την Τετάρτη το βράδυ η Μαρία Μπεκατώρου.

Το πάρτι για το ξεκίνημα του YFSF 4 στο Shamone ήταν υπέροχο, το show της καρδιάς της ξεκινάει σε λίγες μόλις μέρες και η ίδια έλαμπε.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως η Μαρία είναι από τους λίγους celebrities που παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν και πριν από την όποια επιτυχία τους. Και η αλήθεια είναι πως μας επιβεβαιώνει συνεχώς. Είναι απλή, γελάει με την καρδιά της, αυτοσαρκάζεται, κάνει γκάφες και αυτοτρολλάρεται και δεν κρατάει πόζες πουθενά.

Το βράδυ του πάρτι μας έκανε να πέσουμε από τα γέλια όταν κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που είχαμε βγάλει στο Photo booth με ολογράμματα ξένων stars μας είπε ολοφάνερα εντυπωσιασμένη πως αυτή δίπλα μας μοιάζει φοβερά στην Rihanna και πως την έφτιαξαν (Ήταν η ίδια η Rihanna σε φωτογραφία). Κλάψαμε... «Τι πιθανότητες έχω να μην το γράψεις αυτό;» μας είπε πνιγμένη στα γέλια ξέροντας πως η απάντηση θα είναι...καμία.

Αργά το βράδυ, γύρω στη 1 και κάτι τη νύχτα μαζί με συνεργάτες της από το γραφείο τύπου του Ant1 βγήκε στον δρόμο για να επιστρέψει σπίτι της. Καθώς η ίδια δεν είχε πάρει αυτοκίνητο, θα την γύριζαν σπίτι και έτσι μπήκαν μέσα στα στενά στο Γκάζι για να βρουν το αυτοκίνητο και να φύγουν. Κάπου εκεί πέρασε ένα ταξί που βλέποντας τις να περπατούν κοντοστάθηκε να ρωτήσει αν θέλουν να τις πάει κάπου. Με το πού είδε την Μαρία, όμως ο οδηγός ξέχασε και κούρσες και ταρίφες και τα πάντα.

Οι δυο τους έπιασαν ψιλή συζήτηση για κανά 5λεπτο με την Μαρία σκυμμένη στο παράθυρο και τον οδηγό ταξί να της λέει ότι ανυπομονεί για την πρεμιέρα της στο YFSF και εκείνη να ευχαριστεί. Μέχρι που απηύδησαν οι συνεργάτες της και της φώναζαν τι λένε τόση ώρα. Όχι πως δεν την ξέρουν. Αυτή είναι η Μαρία. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved