Αλέξανδρος Σαγκούρης: Δεν ήταν στόχος μου η νίκη στο X-Factor. Θα ήθελα να νικήσει ο...
Gossip Specials

Αλέξανδρος Σαγκούρης: Δεν ήταν στόχος μου η νίκη στο X-Factor. Θα ήθελα να νικήσει ο...

Μπορεί στη σκηνή να μην κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν άκουσε το όνομά του για αποχώρηση, στα παρασκήνια όμως λίγη ώρα μετά το τέλος του 6ου live του X-Factor ήταν διαφορετικά τα συναισθήματά του. 

Ο 16χρονος Αλέξανδρος Σαγκούρης, αν και ήταν από την αρχή του talent show, ένα από τα μεγάλα φαβορί, αποχώρησε τελικά χθες -προς έκπληξη όλων- και στο X-Factor παρέμεινε ο Παναγιώτης Κουφογιάννης.

Ο πιτσιρικάς που από την πρώτη εμφάνισή του στις οντισιόν άγγιξε όχι μόνο την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό και όλοι μιλούσαν γι' αυτόν, είναι ένα πολύ προσγειωμένο και σεμνό παιδί. Όπως ακριβώς τον βλέπαμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. "Έφτασα αρκετά μακριά και πήρα πολύ αγάπη" ήταν τα πρώτα του λόγια με την απρόσμενη παραδοχή πως δεν ήταν στόχος του η νίκη και ίσως αν συνέβαινε να μην μπορούσε να την διαχειριστεί.

Μας μίλησε ακόμα για τα συναισθήματά του μετά την αποχώρηση, τα σχέδιά του από εδώ και πέρα και για το ποιός θα ήθελε ο ίδιος να είναι ο νικητής του X-Factor αυτή τη χρονιά. Και όλα αυτά με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια απρόσμενη για την ηλικία του ωριμότητα και στάση ζωής. Απολαυστικός.

Δείτε το βίντεο της αποκλειστικής συνέντευξής του στο Gossip-tv.gr λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από το X-Factor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved