Δείτε τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ με duck face και… κλάψτε από τα γέλια!
Gossip Specials

Δείτε τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ με duck face και… κλάψτε από τα γέλια!

Μπορεί να τις έχετε συνηθίσει με τέλεια μακιγιάζ και πολλή λάμψη, όμως οι ίδιες δεν διστάζουν να… τσαλακωθούν και επιστρατεύοντας όλο το χιούμορ που διαθέτουν να μοιραστούν με τους followers τους τις πιο αστείες γκριμάτσες τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου για παράδειγμα έχουν περάσει στο... άλλο άκρο! Σπάνια θα ποζάρουν σοβαρές και καλοντυμένες στον φωτογραφικό φακό, αφού τους αρέσει πάρα πολύ να ανεβάζουν φωτογραφίες τους σε αστείες στιγμές τους, όταν πράγματι τους συμβαίνει κάτι που θέλουν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους για να τους κάνουν να γελάσουν.
Δεινή χρήστρια των social media, η Αθηνά Οικονομάκου ανεβάζει συχνά αστείες πόζες της, κερδίζοντας βροχή τα likes. Ειδικά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός δεν είχε κανένα πρόβλημα να ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο στους ακολούθους της και αποδεικνύοντας πως έχει έντονη την αίσθηση του χιούμορ!
Οσοι ακολουθούν την Κατερίνα Ζαρίφη στα social media ξέρουν πως η παρουσιάστρια ούτε σε μία φωτογραφία της, ούτε σε ένα από τα πολλά βίντεο που ανεβάζει δεν έχει ποζάρει ποτέ... φυσιολογικά ή, καλύτερα, χωρίς κάποια αστεία γκριμάτσα!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια αφοσιωμένη μανούλα και καλή επαγγελματίας, όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας τής αρέσει να χαλαρώνει με τους ανθρώπους που την ακολουθούν πιστά στα social media. Γι’ αυτό και συχνά τους αφιερώνει αστείες πόζες της, στέλνοντάς τους τα φιλιά της και όλη τη θετική ενέργεια που η ίδια διαθέτει, συνήθως νωρίς το πρωί για να έχουν όλοι τους μία... happy day!
Το σεξαπίλ της Ελένη Φουρέιρα είναι διάχυτο σε κάθε επαγγελματική φωτογράφισή της ή εμφάνισή της. Στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όμως, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια θέλει να είναι ο εαυτός της, δηλαδή να αστειεύεται με τους διαδικτυακούς φίλους της και -γιατί όχινα ποζάρει με duck face! Και το αποτέλεσμα; Υπέροχο, αν κρίνει κανείς από τα εκατοντάδες likes που κερδίζει κάθε τέτοια φωτογραφία της...
Αν αναρωτιέστε πώς μοιάζουν δύο από τις ομορφότερες Ελληνίδες, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Σμαράγδα Καρύδη, με... αλουμινόχαρτα στο κεφάλι την ώρα που ο κομμωτής τους περνάει τις ανταύγειες στα μαλλιά τους, ήρθε η στιγμή της... αλήθειας! Η Ζέτα και η Σμαράγδα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τη μοιράζονται με τον κόσμο στα social media, όπως βέβαια και πολύ προσωπικές στιγμές τους, άλλοτε ξεμαλλιασμένες και ατημέλητες να αστειεύονται με την εικόνα τους, που φυσικά απέχει πολύ από αυτή που έχουμε συνηθίσει στη μικρή οθόνη ή στο θεατρικό σανίδι.
Αν υπάρχει μια ηθοποιός που έχει υιοθετήσει από τις πρώτες την αστεία duck face πόζα στις selfies φωτογραφίες, αυτή είναι σίγουρα η Σοφία Μουτίδου. Η αγαπημένη κωμικός, άλλοτε βαμμένη για τον ρόλο της στο θέατρο και άλλοτε εντελώς άβαφτη, ανεβάζει συχνά στο Instagram αστείες selfies της, προκαλώντας, βέβαια, πολύ γέλιο στους ακολούθους της, οι οποίοι γνωρίζουν πως η Σοφία έχει πολύ χιούμορ και εκτός σκηνής, όπως και ότι της αρέσει πολύ να αυτοσαρκάζεται. Έχετε δει τη σέξι Δήμητρα Ματσούκα ξεμαλλιασμένη ή με... μουστάκι; Η ηθοποιός χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να χαρίσει... απλόχερα γέλιο στους θαυμαστές της, καθώς δεν έχει πρόβλημα ούτε να «τσαλακώνεται» ούτε να αυτοσαρκάζεται, αποβάλλοντας -έστω και για λίγοτο σεξαπίλ της που κάνει τον ανδρικό πληθυσμό εδώ και χρόνια να παραληρεί. Η Τάμτα διαθέτει μία από τις πιο... απολαυστικές σελίδες στο Instagram, αφού, εκτός από τις πόζες που παίρνει για να αναδείξει το εκκεντρικό styling της σε κάποια εντυπωσιακή δημόσια εμφάνισή της, ποζάρει και με όχι τόσο κολακευτικό τρόπο μπροστά στην κάμερα, κερδίζοντας όμως το ίδιο πολλά likes για τις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved