Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν νομίζω να το "καβαλήσω" ποτέ»
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν νομίζω να το "καβαλήσω" ποτέ»

Ο πιο σέξι πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν, ο «Λευτέρης» των «Μυστικών της Εδέμ», ανανεωμένος αλλά πάντα προσγειωμένος μας συστήνεται και μας αποκαλύπτει πολλά για τους ρόλους του!

 

 

Ένας μεγάλος έρωτας είναι σε εξέλιξη με την Εύα Χαρίτου στα «Μυστικά της Εδέμ»

«Η Εύα βρίσκει πολλά πράγματα στον Λευτέρη που της θυμίζουν τον Μάνο, ενώ οι δυο τους έχουν και πολλά κοινά. Ένα από αυτά είναι η απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Ανοίγονται λοιπόν και ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον. Ο Λευτέρης αρχίζει να ερωτεύεται την Εύα».

Τελικά αυτός ο ήρωας είναι καλός ή κακός;
«Είναι καλός, έχει καλές προθέσεις».

Πριν από τα «Μυστικά της Εδέμ» είχες δεθχεί άλλη πρόταση για τηλεόραση;
«Μου είχε γίνει για καθημερινό αλλά δεν είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα».

Την ταμπέλα του νέου ζεν πρεμιέ την απαρνιέσαι;
«Δεν είναι κακό, αν κρίνεις ότι αυτό κυρίως σημαίνει ότι είμαι πρωτοεμφανιζόμενος. Εντάξει και ωραίος. Δεν είναι κακό! Το θέμα είναι να μην σε επηρεάσουν όλες αυτές οι ταμπέλες που σου έχουν "κολλήσει"».

Ένιωσες σε κάποια φάση να "καβαλάς το καλάμι";
«Πότε να προλάβω να το καβαλήσω; Και δεν νομίζω να το καβαλήσω ποτέ, αν και θα ήθελα γιατί είμαι πολύ ανασφαλής αλλά δεν το βλέπω. Αυτό που εννοούσα με τις ταμπέλες είναι ότι δεν είναι καλό να υποδύεσαι συνέχεια τους ίδιους ρόλους. Καλό είναι να αντιμετωπίζεις την πρόκληση των διαφορετικών ρόλων. Να παίζεις τον ωραίο. Δεν είπα να γίνεις άσχημος, αλλά να μην πέφτεις στην ίδια μανιέρα».

Πηγή:Tivo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved