Τι έλεγε η Ελένη Μενεγάκη σε ανύποπτο χρόνο για τα Άχλα
Showbiz

Τι έλεγε η Ελένη Μενεγάκη σε ανύποπτο χρόνο για τα Άχλα

H Ελένη Μενεγάκη έδινε τα… σήματα για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Εμείς δεν τα πιάναμε. Εγκαίρως μας είχε προειδοποιήσει, ότι τα Άχλα της Άνδρου είναι για εκείνη ο παράδεισος... Σε ανύποπτο χρόνο η Ελένη μας σύστησε τα Άχλα και εμμέσως τον Ματέο.


Διαβάστε τι έγραφε η ίδια στο Down Τown τον Αύγουστο του 2009. «Μια εβδομάδα διακοπές σε ένα μικρό κτήμα- συγκρότημα, με 8 σπίτια σαν καλοκρυμμένο μυστικό, πάνω από μια παραλία ονειρική με τριμμένο βότσαλο».
Η Ελένη, συνεχίζει το κείμενο, θυμάται διαδρομές μέσα από ένα ποτάμι με πλατάνια, νερά που έτρεχαν από τα ρέματα σχηματίζοντας τεράστιες φυσικές πισίνες, δίπλα σε μια φύση ολοπράσινη. «Τα παιδιά τρελάθηκαν εκεί», περιγράφει η Ελένη και συνεχίζει. «Ήταν ελεύθερα να πηγαίνουν παντού, να παίζουν όλη μέρα. Κινητό δεν έπιανε, δεν υπήρχε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, ο έξω κόσμος. Αυτές ήταν μέρες πραγματικής χαλάρωσης».
Αχ, Ελένη θα καταρρεύσω, έτσι όπως κάνεις την περιγραφή! Παράδεισος σωστός. Αν αναρωτιέστε αν αναφέρθηκε στον Ματέο, η απάντηση είναι αρνητική.
Στις σελίδες του περιοδικού, η Ελένη δάνεισε φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ, με τα καλύτερα «κλικ» εκείνου καλοκαιριού να έχουν γίνει στην Άνδρο. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δίχως καλοχτενισμένα μαλλιά κομμωτηρίου, φορώντας τη βέρα της, ήρεμη, όμορφη, χαλαρή να μιλάει για "τα καλοκαίρια της ζωής της".
Μόνο ένα πράγμα την… φόβισε την Ελένη. Τα 8,5 χιλιόμετρα χωματόδρομου, σύριζα στο γκρεμό, που πρέπει να διανύσεις για να φτάσεις στα Άχλα, στον παράδεισο της.
«Ναι, η Άνδρος, της αρέσει πολύ.Tα χρώματα, οι αντιθέσεις, η φύση ,τα καπεταναίικα αρχοντικά», σημειώνεται στο Down Town.
Ε! Το ένα, προφανώς έφερε το άλλο. Μετά από τη φύση, τα νερά, την παραλία, τα πουλάκια, τη θάλασσα, το καλό φαγητό, ήρθε ο έρωτας…
Ααααααααχ! Γιάννη τι χάνεις. Τον παράδεισο των καλοκαιρινών διακοπών. Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι με τέτοιο πολιτισμό μεταξύ τους, δεν αποκλείεται και ο Γιάννης Λάτσιος αυτό το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στα Άχλα και μάλιστα δωρεάν. πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved