Ένα νησί για την… Κατερίνα Λάσπα!
G-Business

Ένα νησί για την… Κατερίνα Λάσπα!

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας με μαγαζιά τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο.

Το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα εκτός των άλλων, πραγματοποιεί και ένα προσωπικό του όνειρο, που μέχρι πρότινος φαινόταν άπιαστο όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao.
Θα δημιουργήσει στο νησί Υδρούσα, το οποίο είναι πλέον στην κατοχή την δική του και του συνεργάτη του για είκοσι χρόνια, ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο.
Άτομο του στενού κύκλου της Κατερίνας και του Νεκτάριου επιβεβαιώνει τα όσα ισχύουν σε σχέση με το κράτος: «Η Υδρούσα είναι 100% ιδιωτική και έχει περάσει το όλο θέμα και από το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά και από τη Βουλή. Δεν έχει. καμία σχέση με το κράτος και δεν υπάρχει καμία παρανομία. Απόδειξη θα μπορούσε να αποτελέσει και το γεγονός ότι πήρε μόνο 24 χρόνια για να βγουν οι άδειες, οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα έπαιρναν πολύ περισσότερο ή δεν θα έβγαιναν και καθόλου. Μάλιστα, είναι και η πρώτη φορά που πίσω από μια τόσο μεγάλη επιχειρηματική κίνηση δεν υπάρχει κάποιος σείχης, εφοπλιστής και γενικότερα άνθρωπος με μεγάλο οικονομικό background και δύναμη»/
Η Υδρούσα, ένα νησάκι συνολικής έκτασης 57 στρεμμάτων, διαθέτει 2 παραλίες, μήκους περίπου 100 μέτρων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν με στόχο την αξιοποίηση τους, για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν άνετα το μπάνιο τους. Επίσης, θα δημιουργηθεί ένα θέατρο χωρητικότητας 500 ατόμων, αλλά και μια υπόσκαφη εκκλησία.
Επίσης, έχει δημιουργηθεί η υποδομή για ποδηλατόδρομο.
«Το πρώτο πράγμα που έκαναν ο Νεκτάριος και ο Σελίμης όταν απέκτησαν το νησί ήταν να απομακρύνουν κάθε τι βρώμικο, παράνομο, που χαλούσε την εικόνα και το περιβάλλον. Υπήρχε ένας σκουπιδότοπος στο μεγαλύτερο μέρος του και φρόντισαν οι ίδιοι να καθαριστεί. Το πρώτο και βασικό για αυτούς είναι να φυτευτούν πολλά δέντρα και ό,τι κατασκευή γίνει θα είναι αποκλειστικά από ξύλο. Αυτό γιατί κανείς τους δεν θέλει να αλλάξει το φυσικό περιβάλλον του νησιού. Το σέβονται, το αγαπούν και μάλιστα βρίσκονται δίπλα τους και οι οικολογικές οργανώσεις εκτός των άλλων», συμπληρώνει η ίδια πηγή.
Η Κατερίνα Λάσπα που έχει εμπλακεί για τα καλά στο όλο σχέδιο, με πρωτόγνωρο ενθουσιασμό, λέει για το νέο επιχειρηματικό σχέδιο του συζύγου της: «Η συγκεκριμένη προσπάθεια γενικότερης αξιοποίησης της περιοχής του νησιού απευθύνεται σε όλη τη δεξαμενή των 5 εκατ. Αθηναίων, αλλά και σε όλους τους τουρίστες που θα έρχονται ώστε να χρησιμοποιούν την Υδρούσα σαν έναν ενδιάμεσο σταθμό για να επισκεφθούν τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα experience island, στο οποίο θα παλέψουμε για τη διατήρηση του περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουμε και τα όσα θα προσφέρονται για αναψυχή και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υπάρχει ρεύμα και νερό, αλλά εναλλακτικές πηγές ενέργειας και ακόμα και ο καθαρισμός του νησιού θα πραγματοποιείται με τα χέρια, από σεβασμό στο περιβάλλον και μόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved