Δείτε τον καλά: Και όμως είναι ο γιος επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων
G-Business

Δείτε τον καλά: Και όμως είναι ο γιος επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων

Στο «Rocky Horror Show» που σκηνοθετεί, χορογραφεί και σκηνογραφεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος στο «Rex», ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποδύεται έναν από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, τον Rocky, τον άντρα εκείνο που «δημιουργείται» μέσα σε ένα εργαστήριο με σκοπό να αποτελέσει τον ιδανικό άνθρωπο.


«Οταν μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση ενθουσιάστηκα! Είναι ίσως από τις πιο εμβληματικές παραστάσεις στην παγκόσμια ιστορία των μιούζικαλ. Και μόνο από το γεγονός ότι όλο αυτό δημιουργείται από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, την εξυπνάδα και το ταλέντο του ήταν η ασφάλειά μου για το τελικό αποτέλεσμα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
«Εκείνη την περίοδο ασχολιόμουν ήδη με τις οικογενειακές επιχειρήσεις που δημιούργησε ο πατέρας μου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, αλλά αισθανόμουν ότι μου έλειπε η τέχνη, η μεγάλη αγάπη και το πάθος μου από παιδί. Ολα, λοιπόν, έγιναν την κατάλληλη στιγμή, με έναν μαγικό και εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Εξάλλου, ο ρόλος του Rocky απαιτούσε αυτός που θα τον υποδυόταν να είναι γυμνασμένος, να έχει αθλητικό φιζίκ, οπότε η συγκυρία έμοιαζε μοναδική. Για να καταλάβεις, προκειμένου να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό έχω εξαντληθεί και στη γυμναστική, αλλά φυσικά και στις πρόβες».
Ο Νάσος μεγάλωσε στα νότια προάστια της Αθήνας και, παράλληλα με το σχολείο και τα μαθήματά του, πέρασε πολύ χρόνο από τα παιδικά του χρόνια στα «Αστέρια Γλυφάδας», το εμβληματικό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής που ανήκει στον πατέρα του Αργύρη Παπαργυρόπουλο.
«Εγώ δεν μεγάλωσα μεταξύ γιατρών, μεγάλωσα ανάμεσα σε καλλιτέχνες. Στο να ακολουθήσω, λοιπόν, την τέχνη ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στα πολύ παιδικά μου χρόνια οι αναφορές μου ήταν καλλιτεχνικές. Νονός μου είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Λες να έπαιξε ρόλο το... λάδι;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved