Μάνος Πίντζης: Δημιούργησε εταιρία εισαγωγής ρούχων για να εξασφαλίσει τα προς το ζην
G-Business

Μάνος Πίντζης: Δημιούργησε εταιρία εισαγωγής ρούχων για να εξασφαλίσει τα προς το ζην

Το πρωί βρίσκεται στο γραφείο της εταιρίας που διατηρεί μαζί με τον κουμπάρο του και το βράδυ κάνει πρόβες στο θέατρο, αφού σε λίγες μέρες έχει πρεμιέρα.


Ο Μάνος Πίντζης αποφάσισε ότι δεν θέλει πια να ζει μέσα στο άγχος και στην αβεβαιότητα που κρύβει η δουλειά του ηθοποιού και δραστηριοποιήθηκε παράλληλα σε καινούργια επαγγελματικά μονοπάτια.
«Φτιάξαμε με τον κουμπάρο μου Τάσο Μαλλιώρα μια εταιρία εισαγωγής επώνυμων ρούχων, αντρικών και γυναικείων, τα οποία διαθέτουμε σε καταστήματα. Έχουμε δημιουργήσει ένα καταπληκτικό και πολύ μοντέρνο showroom στη Λυκόβρυση κι εκεί περνάω πια τις περισσότερες ώρες της μέρας μου. Μάλιστα μεταξύ τωνbrands με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι και του Λάκη Γαβαλά» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο γνωστός ηθοποιός, πλέον και επιχειρηματίας. «Αυτή η δουλειά είναι σταθερή και πηγαίνει καλά. Ως εκ τούτου μπορώ να τη χρησιμοποιώ ως βάση για να ασχολούμαι με το θέατρο, την τηλεόραση και τη συγγραφή των θεατρικών έργων. Τα αγαπάω πολύ όλα αυτά και τα κάνω πάντα με μεράκι. Παλιότερα όμως είχα άγχος», λέει και καταλήγει: «Ένας ηθοποιός ψάχνει για δουλεία δύο και τρεις φορές τον χρόνο. Εγώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών. Δεν γινόταν λοιπόν να ζω μέσα στο στρες για το αν θα μπο¬ρώ να εξασφαλίσω τα απαραίτητα στην οικογένεια μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved