Εκλογές 2012: Όσα δεν γνωρίζετε για τον Ανδρέα Λοβέρδο
G-Politics

Εκλογές 2012: Όσα δεν γνωρίζετε για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών που θέλουν κάποτε να δουν τον κόσμο να αλλάζει. Άλλωστε έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη νοοτροπία των Ελλήνων απέναντι στα δημόσια αγαθά.

Αυτά είναι όμως πράγματα που λίγο πολύ γνωρίζουμε για τον πολιτικό Ανδρέα Λοβέρδο. Εκείνα που δεν ξέρουμε είναι από πού κρατάει η... σκούφια του χαρισματικού πολιτικού. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ περιφέρεια της Αθήνας ως μαθητής ήταν «φασαριόζος» και οι καθηγητές τον έβαζαν μπροστά μπροστά για να τον ελέγχουν στο Β΄ Γυμνάσιο Πατρών όπου φοιτούσε. Αγαπημένο του μάθημα ήταν τα Νέα Ελληνικά και το απολυτήριό του το πήρε με «λίαν καλώς», όμως οι αταξίες, αταξίες. Αν και αρκετά επιφυλακτικός ως νέος, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ανάγκη να ασχολείται με τα κοινά από πολύ μικρός. Όταν έφτασε η στιγμή, πέρασε στη Νομική απ' όπου και αποφοίτησε ενώ από μικρός είχε ως όνειρό του να κάνει πανεπιστημιακή καριέρα. Έγινε λοιπόν καθηγητής Πανεπιστημίου και πολύ αργότερα –μόλις το 2000- μπήκε στη ζωή του η πολιτική. Στις εκλογές της ίδιας χρονιάς εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών ενώ σταθμό στην καριέρα του ο ίδιος θεωρεί τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Εξωτερικών. Στόχος του, όμως στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στον στίβο της πολιτικής, είναι να δει κάποτε τον τομέα της υγείας στην Ελλάδα να γίνεται καλύτερος.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας τριών χαρισματικών παιδιών για τα οποία πάντα βρίσκει ποιοτικό χρόνο για να τον περάσει μαζί τους. Αν και η καθημερινότητά του έχει πολλές υποχρεώσεις, θέλει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του που υπεραγαπά. Οι πιο χαλαρές στιγμές του είναι αυτές που περνά με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία. Το σπίτι που διαθέτει εκεί έχει όλες τις ανέσεις για να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειάς του. Οι πιο αγαπημένες του γωνιές μέσα στο σπίτι είναι το δωμάτιο όπου η σύζυγός του Πηνελόπη Παπαϊωάννου έχει τις αγιογραφίες που η ίδια έχει ζωγραφίσει αλλά και το γραφείο του στο οποίο του αρέσει να χαλαρώνει και να ασχολείται με πράγματα που του αρέσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved