Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα: Όλα όσα δε γνωρίζατε για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα (εικόνες)
G-Politics

Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα: Όλα όσα δε γνωρίζατε για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα (εικόνες)

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά όμως στην προσωπική του ζωή, ο Αλέξης Τσίπρας έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και κρατάει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Λένε ότι «πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μία δυναμική γυναίκα«, μία φράση που ταιριάζει απόλυτα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα. Η Μπέτυ, όπως τη φωνάζει, παρόλο που πολύ δεν τη γνωρίζουν, είναι ο άνθρωπος που 23 χρόνια τώρα βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.
Η Μπέτυ γεννήθηκε στην Καρδίτσα και σήμερα είναι 40 ετών. Ήδη από την εφηβική της ηλικία είχε έντονες πολιτικές ανησυχίες και από μικρή ασχολήθηκε με τα κοινά. Στα 18 της, πέρασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και σαν ανήσυχο πνεύμα που ήταν, συμμετείχε συχνά σε πορείες και διαδηλώσεις με τους συμφοιτητές της, για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της τότε εποχής. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved