Συγκλονιστική αποκάλυψη στο «Φως στο Τούνελ»: «Είπα στον διευθυντή για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη… έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του»
Society

Συγκλονιστική αποκάλυψη στο «Φως στο Τούνελ»: «Είπα στον διευθυντή για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη… έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του»

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έγιναν χθες το βράδυ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ».

Την ώρα που οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία, συμφοιτητές του άτυχου νέου είπαν πως ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής σχολής ήταν ενήμερος για ό,τι συνέβαινε, ενώ ανέφεραν για ακόμα μία φορά τα βασανιστήρια που περνούσε εκείνος.
Πρώην φοιτητής της Σχολής μιλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι τα όσα συνέβαιναν στον Βαγγέλη ήταν κοινό μυστικό ανάμεσα σε φοιτητές και καθηγητές, ενώ οι μελανιές στα χέρια του από τα χτυπήματα και τα δεσίματα ήταν συχνό φαινόμενο!
Σύμφωνα με τον ίδιο, τον πρώτο καιρό της φοίτησής του στη σχολή ο 20χρονος ήταν χαρούμενος. Όμως μετά, έπεσε σε κατάθλιψη: «τον κλείδωναν στις τουαλέτες και του έριχναν νερό, τον χτυπούσαν γενικά! Τον είχαν πετάξει πάνω στην ντουλάπα, είχε μείνει τρύπα στην ντουλάπα και αυτό το είχαμε πει στους καθηγητές. Κυκλοφορούσε πολλές φορές με μελανιές στα χέρια, τις είχα δει κι εγώ»!
Όπως τόνισε ο πρώην συμφοιτητής του Βαγγέλη, οι «σκληροί» Κρητικοί είχαν γενικότερα βίαιη συμπεριφορά, καθώς, χωρίς να φοβούνται κανέναν, ξήλωναν πόρτες, νιπτήρες και.. .δέντρα. Μάλιστα, με αφορμή έναν καυγά με έναν άλλο φοιτητή τους έδιωξαν προσωρινά από την Εστία, αλλά τελικά βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν!
Τα περιστατικά ήταν εις γνώση του Διευθυντή, όπως προκύπτει από άλλον πρώην συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σήμερα ζει στο εξωτερικό. Και ο ίδιος είχε, όπως είπε, αντιμετωπίσει την αγριότητα των Κρητικών, αλλά δεν τους φοβήθηκε και σταμάτησε να τον ενοχλούν, ενώ ενημέρωσε τον Διευθυντή.
Σήμερα, ο ίδιος μετανιώνει που απευθύνθηκε στον Διευθυντή κι όχι στην Αστυνομία: «αυτό που έγινε είναι τεράστιο έγκλημα. Ήμουν σ' αυτή τη Σχολή και ντρέπομαι να το λέω. Ο Βαγγέλης ήταν ένα αρνί που μπήκε μέσα σε μια αγέλη λύκων...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved