Δείτε πώς είναι σήμερα η Γιάννα Νταρίλη
G-Business

Δείτε πώς είναι σήμερα η Γιάννα Νταρίλη

Η Γιάννα Νταρίλη, μια από τις πρώτες και αγαπημένες γυμνάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και με μεγάλη καριέρα εδώ και μερικά χρόνια άφησε πίσω της την Ελλάδα και κυνήγησε το όνειρό της στην Αμερική.

Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα η κίνησή της αυτή ήταν πολύ σωστή και με προοπτικές. Η Γιάννα Νταρίλη πριν λίγους μήνες κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η πρώην γυμνάστρια έγινε μέτοχος μεγάλου καναλιού της Αστόρια. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε για την εξαγορά ποσοστού 20% του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού (National Gtek Television NGTV) με έδρα την Αστόρια.

Σήμερα, επιχειρηματίας πλέον και έχοντας αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης και ζωής της, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με ένα ταξί, δείχνει πλήρης και πολύ ευτυχισμένη. Στις φωτογραφίες θα δείτε τη Γιάννα Νταρίλη να πίνει τον καφέ της σε κεντρικό cafe στην Αστόρια μαζί με τον φίλο της Βασίλειο Κωστέτσο. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά φαίνεται πως δεν την έχουν αγγίξει πολύ! Πολύ σικάτη, ντυμένη στα μαύρα και με ένα γκρι σακάκι, μιλάει στο τηλέφωνο και κανονίζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved