Δημήτρης Θάνος: Ο άνθρωπος που ξέρει τους Vip's καλύτερα κι από τον εαυτό τους!
G-Business

Δημήτρης Θάνος: Ο άνθρωπος που ξέρει τους Vip's καλύτερα κι από τον εαυτό τους!

Ονειρεμένες διακοπές, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, ελικόπτερα, λιμουζίνες, θαλαμηγοί και ό,τι έχει να κάνει με κορυφαίες υπηρεσίες concierge, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της η "CARETTA LTD".

Ο ιδιοκτήτης της Δημήτρης Θάνος, με όραμα τη νέα εποχή στα vip services, δημιούργησε την "CARETTA LTD" η οποία αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στις καλύτερες στο είδος της, με σημαντικούς πελάτες σε Αγγλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ελβετία αλλά και σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρο το κόσμο.
Η εταιρεία επεκτείνεται και στην Ελλάδα, σε μέρη που έχουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον όχι μόνο για jet setters αλλά και για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο, επενδύοντας σε αγορές ακινήτων σε παραθαλλάσιες περιοχές.
Η "CARETTA LTD" ήρθε για να μείνει καλύπτοντας τις ανάγκες γύρω από το vip service ακόμα και στους πιο απαιτητικούς, με εξαιρετικές υπηρεσίες γύρω από τη διαμονή, την εστίαση, την γαστρονομία, τη διασκέδαση και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved