Σανδάλια δια χειρός… Lalaouni
G-Business

Σανδάλια δια χειρός… Lalaouni

Ο διεθνής οίκος κοσμημάτων Λαλαούνη βάζει την πινελιά του στον χώρο της υπόδησης και τα σανδάλια του προτείνονται ως must have καλοκαιρινό φετίχ ακόμη και από τους «Financial Times».

Η Χριστίνα Μαρτίνη αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να παντρέψει την αγάπη της για την αρχαία Ελλάδα με τη μόδα και να δημιουργήσει τον οίκο Ancient Greek Sandals, εμπνεόμενη από την αρχαιοελληνική προσέγγιση στην υπόδηση.
Τα πρωτότυπα σχέδιά της έχουν ήδη αποκτήσει το κοινό τους ανάμεσα στους εγχώριους αλλά και διεθνούς φήμης celebrities,
«Κάποια στιγμή με πλησίασε η Χριστίνα και μου πρότεινε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας. Καθώς η στάση μας απέναντι στη δημιουργική διαδικασία αλλά και οι χαρακτήρες μας ταίριαξαν, τολμήσαμε να προχωρήσουμε», αναφέρει η Μαρία Λαλαούνη στο Πρώτο Θέμα. «Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους συνεργάτες μου έπεσε η ιδέα για συνεργασία με τον οίκο Λαλαούνη», συμπληρώνει η Χριστίνα Μαρτίνη και συνεχίζει: «Στην αρχή δεν πίστευα ότι το σχέδιο αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Τελικά, αφού μίλησα με τη Μαρία, της έστειλα κάποιες προτάσεις και βρήκε ενδιαφέρουσα την ιδέα. Γνωριστήκαμε και αμέσως καταλάβαμε ότι θα μπορούσαμε να δουλέψουμε από κοινού καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Η όλη διαδικασία υπήρξε και για τις δυο μας ιδιαίτερα δημιουργική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved