Πολυτελείς μεζονέτες στον Ταΰγετο για την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη
G-Business

Πολυτελείς μεζονέτες στον Ταΰγετο για την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Έναν επίγειο παράδεισο στις παρυφές του Ταϋγέτου με πέντε πολυτελείς μεζονέτες δημιούργησαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Το αγαπημένο ζευγάρι, εκτός από συγκάτοικοι, είναι πλέον και συνεταιράκια, αφού από κοινού δημιούργησαν σε έναν λόφο στον Κάμπο Μεσσηνίας, στην περιοχή Σάντoβα, στη θέση Κουτιβέικα, μια εκπληκτική μονάδα προς επαγγελματική εκμετάλλευση. Οι μικρές μεζονέτες, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, των 50 τ.μ. η καθεμία διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με ξύλινη επένδυση που καταλήγουν σε ατομικές πισίνες με απίστευτη θέα στον Πενταδάκτυλο, υπερσύγχρονο οικιακό εξοπλισμό, αναπαυτικούς καναπέδες, τζακούζι, όλα με σούπερ λουξ διακόσμηση, κήπο και μποστάνι, με τον εκάστοτε ενοικιαστή να κόβει ελεύθερα τις ντομάτες του και άλλα ζαρζαβατικά της εποχής, όλα βιολογικής καλλιέργειας.

Οι εξωτερικοί χώροι του χλιδάτου συγκροτήματος έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της περιοχής και το έργο ανέλαβε να ολοκληρώσει εξολοκλήρου το γραφείο του Χριστόδουλου Μακρή στην Καλαμάτα. Το εντυπωσιακό θέρετρο είναι πνιγμένο στο πράσινο, με πολύχρωμα λουλούδια στους κήπους με το γκαζόν και συνδυάζει θέα σε βουνό και θάλασσα που βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved