Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλάει για την ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει στην Καλαμάτα
G-Business

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλάει για την ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει στην Καλαμάτα

Ένα όνειρο ζωής πραγματοποίησε πριν από μερικά χρόνια μαζί με την καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, δημιουργώντας μία πρότυπη μονάδα εναλλακτικού τουρισμού λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Ο ίδιος λέει στη real γι’ αυτήν: «Είναι ένας µικρός παράδεισος. Είναι το µέρος που ασχολούµαι µε τη γη, φτιάχνω τα µποστάνια µε τους µη µεταλλαγµένους σπόρους που µαζεύω από διάφορες οργανώσεις (Πελίτης, Θεσσαλοί Μπαξεβάνοι κ.λπ.), βλέπω τα δέντρα που φύτεψα να µεγαλώνουν, να ανθίζουν, να βγάζουν καρπούς. Προχθές εντόπισα τα πρώτα κερασάκια που έδεσαν. Επιστρέφω κάθε φορά στην Αθήνα ξανανιωµένος. Ο στόχος είναι κάποιος που έρχεται εκεί να µπορεί να βγει στον κήπο να κόψει τα λαχανικά του, τα φρούτα του και να ξέρει ότι µπορεί να τα φάει κατευθείαν, χωρίς καν να τα πλύνει. Χωρίς φάρµακα και χηµικά. Τώρα όσον αφορά το µέρος και το κτίσµα, είναι πραγµατικά µαγικά. Μόνο αν έρθεις θα καταλάβεις τι λέω.

Θα τα άφηνες όλα πίσω για να ζήσεις εκεί; Είναι στα σχέδιά σου;

∆ύσκολο! Αποφεύγω να κάνω τόσο µεγαλεπήβολα σχέδια, γιατί όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Απολαµβάνω όσο περισσότερο µπορώ αυτό που έχω τώρα, έτσι όπως το έχω και τα καλά είναι µπροστά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved