Ξυλά-Γιαννακόπουλος: Βαφτίζουν τον γιο τους και κάνουν το πρώτο επιχειρηματικό τους βήμα
G-Business

Ξυλά-Γιαννακόπουλος: Βαφτίζουν τον γιο τους και κάνουν το πρώτο επιχειρηματικό τους βήμα

Την πιο δηµιουργική φάση της ζωής τους διανύουν οι ηθοποιοί Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, αφού εκτός από το καλλιτεχνικό «τρέξιµό» τους τολµούν να κάνουν και επιχειρηµατικό άνοιγµα και µάλιστα σε έναν χώρο που ήταν άγνωστος µέχρι πρότινος για τους ίδιους.

Εκείνη βρίσκεται µόνιµα µε µία βαλίτσα στο χέρι λόγω των γυρισµάτων του σίριαλ «9 Μήνες» στην Κύπρο, όµως προς τα τέλη της εβδοµάδας επιστρέφει στη βάση της για να βρεθεί στο σανίδι του θεάτρου «Olvio», για την παράσταση «Fuga» όπου συµπρωταγωνιστεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή µε τον σύζυγό της. Ο πιο σηµαντικός ρόλος για εκείνη, όµως, είναι αυτός της µητέρας για τον µόλις 16 µηνών γιο της, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της, όπως βέβαια και για τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Κι εκείνος έχει επιλέξει διπλό «χτύπηµα» τον φετινό χειµώνα στο θέατρο, κάνοντας πρόβες αυτόν τον καιρό για το ανέβασµα του έργου «Λυσσασµένη γάτα», που θα παίζεται κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη στο θέατρο «Γκλόρια» µε συµπρωταγωνίστριά του τη Λίνα Σακκά.
Οι δύο ερωτευµένοι ηθοποιοί, όµως, η Φαίη και ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να δοκιµαστούν και στον χώρο των επιχειρήσεων, δηµιουργώντας το δικό τους κομμωτήριο, το οποίο ονόµασαν «Cut ‘n Blow». Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγµα, και το ζευγάρι ευελπιστεί πως µε αυτή τη διέξοδο θα καταφέρει να µετριάσει την ανασφάλεια που κρύβει πάντα το επάγγελµα του ηθοποιού. Την τέχνη τους, άλλωστε, τη λατρεύουν και θα την υπηρετούν µε την ίδια αγάπη και αφοσίωση όπως τόσα χρόνια, όσους δρόµους και αν επιλέξουν να ακολουθήσουν παράλληλα µε την υποκριτική, που τους κάνει να νιώθουν ζωντανοί και τους χαρίζει µεγάλες προκλήσεις και συγκινήσεις. Πρόσφατα, µάλιστα, δέχθηκαν τιµητική πρόσκληση από τους διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηµατογράφου στη Ζυρίχη της Ελβετίας να παρουσιάσουν την παράσταση «Fuga», στην οποία πρωταγωνιστούν. Η µία και µοναδική παράσταση θα δοθεί στις 13 Νοεµβρίου και τόσο η Φαίη, όσο και ο Κωνσταντίνος δείχνουν ενθουσιασµένοι µε την αναγνώριση της δουλειάς τους και στο εξωτερικό.
Μετά από αυτό, οι δυο τους θα έχουν τον χρόνο που χρειάζεται για να οργανώσουν τη βάφτιση του γιου τους, που θα πάρει το όνοµα Πάρης. Νονοί του µικρού θα είναι ο θεατρικός παραγωγός Τάσος Παπανδρέου και η Χρυσάνθη Αυγεροπούλου, στενοί φίλοι των δύο ηθοποιών, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved