Φωτεινή Ντεμίρη: «Κάποιες φορές θέλω να παίρνω απόσταση από τη δουλειά»
G-Business

Φωτεινή Ντεμίρη: «Κάποιες φορές θέλω να παίρνω απόσταση από τη δουλειά»

Πριν από δύο χρόνια η Φωτεινή Ντεμίρη προχώρησε σε μια επιχειρηματική κίνηση και άνοιξε ένα κατάστημα, το «Πλεκτό της Χαράς» στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

«Ναι, το άνοιξα για έναν χρόνο. Ήθελα να κάνω την εμπόρισσα. Κάποιες φορές θέλω να παίρνω απόσταση από τη δουλειά. Χρειάζομαι να αποφορτιστώ. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Τότε έλεγα να κάτσω στο σπίτι μου και να πλέκω γιατί πάντα μου άρεσε. Το πλέξιμο είναι διαλογισμός. Δεν υπάρχει καλύτερο γιατρικό από αυτό. Αδειάζει το μυαλό σου αλλά συγχρόνως λειτουργεί με δημιουργικό τρόπο. Πριν από δύο χρόνια λοιπόν αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί με μαλλιά για πλέξιμο.

Το ονόμασα «Το Πλεκτό της Χαράς». Το όνομα το σκέφτηκε ο γιος μου με έμπνευση από το σίριαλ αλλά και από το γεγονός ότι το πλεκτό σου δίνει χαρά. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι άλλο πράγμα να αγαπάς να πλέκεις και άλλο να είσαι έμπορος. Αλλιώς το είχα σκεφτεί στο μυαλό μου. Τελικά δεν ήταν συμβατό με την ψυχοσύνθεσή μου. Ακριβώς στον ένα χρόνο λειτουργίας το έκλεισα. Ωραία πέρασα, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους, αντάλλαξα απόψεις και έκλεισε ο κύκλος», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved