Jay-Z: Επένδυσε σε υπηρεσία που μπορεί κανείς να κάνει σεξ ακόμα και στους αιθέρες
G-Business

Jay-Z: Επένδυσε σε υπηρεσία που μπορεί κανείς να κάνει σεξ ακόμα και στους αιθέρες

Όταν ο άνθρωπος έχει επιχειρηματικό μυαλό βρίσκει διάφορους τρόπους για να βγάλει χρήματα. 

Ο ράπερ σύζυγος της Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να λανσάρει νέα υπηρεσία ενοικίασης ιδιωτικών αεροπλάνων αποκλειστικά για τα μέλη της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, προσφέροντάς τους kinky κίνητρα. «Ποιος ξέρει τι θα κάνουν μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο, αλλά, αν πληρώνουν, είναι δικό τους θέμα και δεν με αφορά» δήλωσε ο 47χρονος, εξηγώντας ότι δεν τον ενοχλεί αν οι πελάτες του κάνουν sex κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Είναι μια νέα υπηρεσία της εταιρίας JetSmarter, στην οποία ο ράπερ έχει επενδύσει και θα επιτρέπει στους εξαιρετικά ευκατάστατους πελάτες της να ενοικιάζουν ιδιωτικά αεροπλάνα μέσω εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά. «Θέλεις να πας για δείπνο στο Παρίσι με τη σύζυγό σου ή στο Λονδίνο για να παρακολουθήσεις τον τελικό του Γουίμπλεντον; Κανένα πρόβλημα, το ιδιωτικό αεροπλάνο σε περιμένει» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέι Ζι, προσθέτοντας ότι οι πελάτες της υπηρεσίας του θα μπορούν επίσης να ταξιδέψουν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν στη Νέα Υόρκη για κάποια ξαφνική επαγγελματική συνάντηση.

«Τα επόμενα πέντε χρόνια, αν έχεις χρήματα, θα μπορείς να καλέσεις ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, όπως καλεί κανείς ταξί αυτή τη στιγμή μέσω της Uber» προέβλεψε, εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να επενδύσει στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved