Το ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο με την πινελιά της Υβόννης Μπόσνιακ
G-Business

Το ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο με την πινελιά της Υβόννης Μπόσνιακ

Σε μια δύσκολη και απαιτητική γειτονιά του Λονδίνου, τη Φιτζρόβια, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα εστιατόρια και μπαρ, δεσπόζει το «Meraki», το ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο και ήδη έχει γίνει το νέο στέκι για την ελίτ του Λονδίνου.

Πίσω από αυτό «κρύβεται» ο Ινδός μεγιστάνας Πίτερ Γουέινι, ιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του, Αρζούν, μερικών από τα διασημότερα εστιατόρια του Λονδίνου, ο οποίος σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη έφερε «άρωμα» Ελλάδας στο Λονδίνο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελληνικό εστιατόριο, που γεννήθηκε από την επιθυμία να συνδυάσει τα καλύτερα μεσογειακά υλικά με τη γενναιόδωρη και ζεστή φιλοξενία της Ελλάδας.

Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι όλα προσεγμένα, ενώ ο επαγγελματισμός και η ευγένεια είναι δύο χαρακτηριστικά που συναντάς με το που κάνεις την είσοδο σου στον χώρο. Εκεί, τη δική της πινελιά έχει βάλει και η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, αφού οι στολές που φοράνε τα κορίτσια της υποδοχής φέρουν την υπογραφή της συλλογής της. Η Υβόννη, που ετοιμάζει τα νέα της σχέδια,- επιμελήθηκε την εμφάνιση τους.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved