Επιχειρηματίας βάρεσε κανόνι και έγινε… κούριερ
G-Business

Επιχειρηματίας βάρεσε κανόνι και έγινε… κούριερ

Ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, που «βάρεσε κανόνι» εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ζήτησε προστασία από τον νόμο Κατσέλη για την πρώτη κατοικία του,

προκειμένου η τράπεζα να μη βγάλει στο σφυρί την πολυτελή βίλα του στα νότια προάστια, όπου ζει πλέον... σπαρτιάτικα μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso αναγκάζεται να εργάζεται ως... κούριερ και η γυναίκα του δουλεύει στην ίδια εταιρία μεταφορικής, σε καθεστώς ημιαπασχόλησης!

Η ιστορία του δυναμικού επιχειρηματία και ενός από τους συνεχιστές πολύ γνωστής επιχείρησης αρτοζαχαροπλαστικής με μεγάλη οικογενειακή παράδοση θυμίζει έντονα σενάριο χολιγουντιανής ταινίας. Και αυτό γιατί, ενώ ξεκίνησε από μα μικρή εταιρία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να φτιάξει μια αυτοκρατορία, είδε μέσα σε μια νύχτα όλα όσα είχε χτίσει με μεγάλο κόπο και ιδρώτα να γίνονται συντρίμμια. Η κατάσταση όμως άλλαξε άρδην, όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση.

Από εκεί που τα μαγαζιά του 50χρονου ζαχαροπλάστη έκαναν ετήσιο τζίρο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ξαφνικά άρχισαν να είναι ζημιογόνα. Οσοι στο παρελθόν υπέκυπταν στον... γλυκό πειρασμό, και δη στα τρίγωνα Θεσσαλονίκης, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητά, πλέον κοντοστέκονταν μπροστά από τις αστραφτερές τζαμαρίες των πολυτελών καταστημάτων και κοίταζαν, αλλά σπάνια έμπαιναν μέσα για να αγοράσουν κάτι! Σήμερα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ζωή του 50χρονου επιχειρηματία δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Αναγκάστηκε να ψάξει για δουλειά και εργάζεται ως μεταφορέας, ωστόσο συνεχίζει να ζει με την οικογένειά του στο πολυτελές σπίτι των πολλών τετραγωνικών, στη Βούλα. Δεν είναι, όμως, σε θέση να πληρώσει ούτε για τη θέρμανσή του, με αποτέλεσμα να καλύπτει τους τοίχους με... νάιλον για να μην μπαίνει μέσα το κρύο!

Αναγκάστηκε, μάλιστα, να διακόψει τις ακριβές σπουδές του παιδιού του στο εξωτερικό, αφού τα μηνιαία εισοδήματα της οικογένειας μετά βίας φτάνουν τα 800 ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved