Αλεξιάδου: «Έτσι χοντρόπετση που κάναμε τη φιλοτιμία μας αντέχει σε εξευτελισμό και υποτελισμό»
G-Politics

Αλεξιάδου: «Έτσι χοντρόπετση που κάναμε τη φιλοτιμία μας αντέχει σε εξευτελισμό και υποτελισμό»

Οι πολιτικές εξελίξεις έχουν προβληματίσει και έχουν αγχώσει τους περισσότερους Έλληνες, οι οποίοι δείχνουν απαισιόδοξοι.

Ωστόσο, κάποιοι δεν χάνουν την ψυχραιμία τους και την αισιοδοξία τους. Μια από αυτές είναι και η Βέφα Αλεξιάδου, οι οποία θέλησε ν’ απαντήσει σε ανάρτησε διαδικτυακού της φίλου. Μέσα από την ανάρτησή της, δείχνει ότι υπάρχει αισιοδοξία αρκεί να σκεφτούμε με ψυχραιμία.
«Φίλες και φίλοι μου καλή κι ευλογημένη μερα. Ανάρτηση μου σήμερα είναι η απάντηση μου στις απαισιόδοξες σκέψεις του φίλου Σταμάτη.
Πολύ απαισιόδοξος Σταμάτη! Πως έτσι κατέβασες τα φτερά? Δεν μπορούμε να στρωθούμε στη δουλεία και να ξαναγεμίσουμε τα χωράφια μας με σιτάρια και καλαμπόκια? Κι αν φάμε, όπως εγώ στην κατοχή επί τέσσερα χρόνια, μ π ο μ π ο τ α πειράζει? Φυσικά έτσι μεταξωτό που το κάναμε το στομάχι μας θα μας έρθει βαρύ! ενώ έτσι χοντρόπετση που την κάναμε τη φιλοτιμία μας αντέχει σε εξευτελισμό και υποτελισμό! χαχαχα! Έχω κι άλλους άσσους στο μανίκι μου. Α γ ο ρ α ζ ο υ μ ε Ε λ λ η ν ι κ α! Και δεν πλουτίζουμε τις ξένες χώρες με τα λίγα λεφτάκια μας. Κι αν υπάρχουν ακόμα πλούσιοι φιλόπατρις ας δώσουν στις ελληνικές τράπεζες ρευστότητα φέρνοντας τα χρήματα τους στην Ελλάδα! Είναι κρίμα να βρίσκονται θαμμένα στις ελβετικές τράπεζες, και στις Ελληνικές να έχουμε άδεια ταμεία. Ας σκεφθούμε κάποια στιγμή Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α. Με τα μυαλά που έχουμε πάντα δούλοι θα είμαστε! ποτέ αφεντικά. Αντί να κλαίμε και να φέρνουμε τον πανικό ας κάτσουμε να σκεφτούμε και να βρούμε λύσεις. Αγαπώ την πατρίδα μου και δίνω και τη ζωή μου γι αύτη όχι μόνο τα λεφτά μου! Έτσι πρέπει να σκαφτόμαστε Σταμάτη αν θέλουμε να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved