Τραγωδία! Σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 7ο όροφο η κόρη του Παπαθεμελή!
G-Politics

Τραγωδία! Σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 7ο όροφο η κόρη του Παπαθεμελή!

Μια τραγωδία εξελίχθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 48χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης. 

Η κοπέλα που άφησε την τελευταία της πνοή, όπως έγινε γνωστό πριν την άφιξη του ΕΚΑΒ, ήταν η κόρη του πρώην υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή, Ελένη Παπαθεμελή. Αν και οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε site της Θεσσαλονίκης μιλούσαν για αυτοκτονία και ανέφεραν το όνομα της γνωστότερης κόρης του πολιτικού, Αγγελικής η οποία είναι ηθοποιός τελικά μαθεύτηκε προς πρόκειται για την άλλη κόρη του, Ελένη και μάλλον πρόκειται για ένα συγκλονιστικό δυστύχημα και όχι για αυτοκτονία. Σε τραγική κατάσταση ο Στέλιος Παπαθεμελής προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον απροσδόκητο θάνατο της 48χρονης κόρης του.

Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του είχε ένα τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Ο τραγικός πατέρας αδυνατεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η κόρη του είχε αυτό το τέλος. «Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα το παιδί μου» λέει. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι σοκαρισμένη από το τραγικό περιστατικό.

Πηγή φωτογραφιών: Seleo.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved