Ψινάκης: «Να αφήσουν τις αηδίες με τις @γ@μητες και να έρθουμε να καθαρίσουμε το γυφταριό»
G-Politics

Ψινάκης: «Να αφήσουν τις αηδίες με τις @γ@μητες και να έρθουμε να καθαρίσουμε το γυφταριό»

Ο Ηλίας Ψινάκης δίνει συνέχεια στην κόντρα του με το ΚΑΣ. 

Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξήγησε ότι το ΚΑΣ δεν του παραχώρησε τον Τύμβο απ' όπου ξεκινάει ο Μαραθώνιος γιατί είναι ταφικό μνημείο αλλά του πρότειναν τον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα, ο οποίος είναι επίσης τάφος.

«Γιατί οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Εκεί ανήκει ο τάφος των Πλαταιών. Δηλαδή, να μην τραγουδήσει ο Ξαρχάκος και η Πρωτοψάλτη στον έναν τάφο των Αθηναίων αλλά να τραγουδήσουν στον τάφο των Πλαταιών. Δεν βγάζεις άκρη είναι ανόητοι.»

«Έναν από τους θησαυρούς τους οποίους σας δείχνω σήμερα τον έχουν εγκαταλείψει έτσι»

«Έχουμε που έχουμε τα χάλια μας σαν χώρα με διαλυμένη οικονομία και πρέπει να πάμε μπροστά. Αντί να μου στέλνουν γράμματα να με κάνει ντα - ντα η υπουργός Πολιτισμού για το πως μιλάω κι αν είναι @γ@μητες ή όχι ας κοιτάξουν αυτόν τον τάφο. Δεν μετανιώνω καθόλου για τους χαρακτηρισμούς. Τώρα ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν θα αφήσουμε αυτό το κουρέλι. Στο Μαραθώνα δεν θα παίξουν. Είχαμε ζητήσει σαν Δήμος την αναβάθμιση του χώρου του τύμβου τον οποίο δεν μας έδωσαν αλλά όλοι οι άλλοι χώροι είναι κλειστοί. Όλοι οι χώροι είναι κλειστοί. Ο επισκέπτης που έρχεται δεν βλέπει τίποτα μόνο σκουπίδια. Έχουμε πολλά αρχαία. Ήρθε ομάδα γιαπωνέζων που έψαχναν να βρουν τον μυκηναϊκό τάφο τον οποίο βλέπετε εσείς σήμερα και κοίταζαν από τις τρύπες».

Στις πληροφορίες που έλεγαν ότι το ΚΑΣ αρνήθηκε την παραχώρηση του τύμβου για πραγματοποίηση συναυλίας επειδή διαφωνούσαν με το ρεπερτόριο του Σταύρου Ξαρχάκου, απάντησε: «Μα τώρα τι να σχολιάσω αυτές τις αηδίες; Η κάθε κουλή λέει και την π@π@ της. Μην με νευριάζετε σας παρακαλώ. Τους καλώ να αφήσουν τις αηδίες με τις @γ@μητες και να έρθουμε να καθαρίσουμε το γυφταριό. Ο τσαμπουκάς στον Μαραθώνα δεν περνάει. Προτείνω να συνεργαστούμε αλλιώς θα το κάνουμε μόνοι μας. Ορισμένοι για συγκεκριμένους λόγους κάνουν τσαμπουκάδες. Γι αυτό ήρθα και με αστυνομία για να σας δείξω αυτό το χαλί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved