Η βιογραφία του Berlusconi, ο Clooney και το κρεβάτι-δώρο από τον Poutin
G-Politics

Η βιογραφία του Berlusconi, ο Clooney και το κρεβάτι-δώρο από τον Poutin

Ο Silvio Berlusconi κυκλοφορεί βιβλίο με την βιογραφία του και οι αποκαλύψεις θα είναι… «καυτές». 

Αναφέρει μέσα πράγματα και περιστατικά με τον Vladimir Putin, τον Clooney, την Alamuddin και όχι μόνο. «Είμαι γεννημένος γόης. Περισσότερες φορές, πάντως , ήμουν στη θέση του γοητευμένου», αναφέρει στο βιβλίο «My Way» που κυκλοφορεί στην Ιταλία από τις εκδόσεις Rizzoli.

Φήμες τον ήθελαν να έχει ένα χαρέμι από 30 γυναίκες και πάνω, ηθοποιούς και call girls σε διαμερίσματα στο Μιλάνο: «Είμαι κάθαρμα, η ιδέα των 33 κοριτσιών σε δύο μήνες μου πέφτει βαριά. Θα έπεφτε βαριά ακόμη και σε έναν άνδρα 30 ετών».

Αποκαλύπτει και την ατάκα του Βρετανού πρωθυπουργού, David Cameron, προς την σύζυγό του, Samantha, όταν η βοηθός του τους διέκοψε λέγοντάς του ότι πρέπει πάνε στην Ιταλία για συνάντηση με τον Berlusconi: «Samantha, πρέπει να πάω στην Ιταλία για δείπνο με τον Berlusconi. Μην ανησυχείς, θα βγω από το τζακούζι πριν εμφανιστούν οι πόρνες».

Πώς γνώρισε το George Clooney; «Πήγα στο σπίτι του για να μιλήσω για το Νταρφούρ. Ήμουν πολύ καλά διαβασμένος. Εκείνος όμως επέμενε να μου δείξει το υπνοδωμάτιό του για το απίθανα μεγάλο κρεβάτι που του είχε κάνει δώρο ο Vladimir Putin. Εξελίχθηκε σε ένα πολύ διαφορετικό βράδυ απ ότι ο καθένας θα φανταζόταν. Του είπα πως έπρεπε να φύγω κι εκείνος μου έλεγε: "Όχι. Που θα πας; Θα κάνουμε πάρτι σε λίγο, ενώ εγώ ήμουν κάπως: Πραγματικά πρέπει να φύγω».

Ο Sarkozy είναι «ένας παραφουσκωμένος πολιτικός, με υπερμέγεθες εγώ», ένα «ναπολεόντειο πρόσωπο με έντονο πνεύμα και ευέξαπτη ιδιοσυγκρασία». «Ζήλευε, επειδή εγώ ήμουν πλούσιος κι εκείνος όχι»

«Ζήλευε τις άριστες σχέσεις μου με τον Καντάφι. Αντιλαμβανόταν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να με συναγωνιστεί, για να κερδίσει νέα πετρελαϊκά συμβόλαια λόγω της φιλίας μου με τον συνταγματάρχη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved