G-Politics

Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκίνηση του για τον πατέρα του και η «γκαντεμιά» του παππού του

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλουγια τα όλα όσα ακούγονται για την «γκαντεμιά» του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και για τη δολοφονία του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε μεταξύ άλλων: «Νιώθω πολύ περήφανος για την οικογένεια μου» και τόνισε για τον παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη:
«Κι εγώ έχω κάνει πάρα πολλές φορές πλάκα με αυτό και μου κάνουν και πλάκα οι φίλοι μου ατελείωτη. Όμως ξέρεις τι; Είναι 97 χρονών. Δόξα τω Θεώ το μυαλό του είναι πεντακάθαρο. Δόξα τω Θεώ η υγεία του είναι καλή και είναι περιτριγυρισμένος από μία τεράστια οικογένεια, η οποία τον λατρεύει και έχει ατελείωτους φίλους που τον αγαπάνε πάρα πολύ. Τελικά γκαντέμη -γκαντέμη τον λέμε, αλλά είναι πάρα πολύ τυχερός. Μακάρι δηλαδή κι εμείς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ».
Όταν δε μίλησε για τον πατέρα του στον Αρναούτογλου, δήλωσε συγκινημένος: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάω για τον μπαμπά μου και κυρίως να το κάνω δημόσια. Γιατί εντάξει υπάρχει ο Παύλος Μπακογιάννης που για πολλούς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα και που αν θέλεις ανήκει στην ιστορία, υπάρχει όμως και ο δικός μου ο μπαμπάς. Υπάρχει ο παππούς των παιδιών μου. Δυσκολεύομαι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις πάρα πολύ. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι αυτό που σου είχα πει στην αρχή να τον ξεντροπιάζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved