Τάσος Μεγαλομύστακας: «Πάντα κοιτάω την εμφάνιση»
G-Politics

Τάσος Μεγαλομύστακας: «Πάντα κοιτάω την εμφάνιση»

Ο μικρότερος σε ηλικία βουλευτής του κόμματος Ένωσης Κεντρώων, Τάσος Μεγαλομύστακας μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για την ιδανική γυναίκα, ποια θεωρεί την πιο σέξι πολιτικό αλλά και ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια.

Ποια θεωρείς ότι είναι η πιο σέξι πολιτικός;
«Η Εύα Καϊλή. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ποιος θα δει την Καϊλή και θα πει «Δεν μου αρέσει»; Τα πάντα μου αρέσουν σε αυτήν. Εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα, αν μιλήσει κάποιος μαζί της, θα διαπιστώσει ότι είναι και πολύ έξυπνη»


Θα έβγαινες ραντεβού με την Εύα Καϊλή;
«Φυσικά, αν ήμουν ελεύθερος, βέβαια»


Υπάρχει κάτι στα προσωπικά σου; Ποια είναι η ιδανική γυναίκα; Κοιτάς την εμφάνιση;
«Ναι, υπάρχει κάτι στα προσωπικά μου και πάντα κοιτάω την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που συναναστρέφεσαι και γνωρίζεις έναν άνθρωπο χωρίς να κοιτάς εμφάνιση, αλλά συνήθως αυτό πού θα δεις πρέπει να σου αρέσει. Στη συνέχεια είναι η ενέργεια που ανταλλάσσεις μετά από συζητήσεις; Η αρχή ήταν δύσκολη»


Σου είχαν κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφηση;
«Στην αρχή, επειδή ήμουν ο νεότερος βουλευτής. Είχαν δει κάτι φωτογραφίες μου στο facebook πάνω σε άλογο και μου είπαν να ποζάρω προκλητικά ημίγυμνος πάνω στο άλογο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να το κάνω. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Γιατί να προκαλέσω; Τι να δείξω; Άσε που με την πολιτική έβαλα και δέκα κιλά»


Αγαπημένη παρουσιάστρια;
«Η Φαίη Σκορδά - είναι και συντοπίτισσα. Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά. Μου αρέσει πολύ και στην εκπομπή και η χημεία της με τον Γιώργο, το ότι είναι τόσο άνετη».


Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved