Η κόρη του Τέρενς Κουίκ, ηθοποιός στους Συμμαθητές (και το καταλάβαμε μόνο εμείς)
G-Politics

Η κόρη του Τέρενς Κουίκ, ηθοποιός στους Συμμαθητές (και το καταλάβαμε μόνο εμείς)

Ο πατέρας της υπήρξε από τα ιστορικά στελέχη του Antenna, ήταν από τους ανθρώπους που ουσιαστικά έστησαν το ιδιωτικό κανάλι του Αμαρουσίου και το στήριξαν για πάρα πολλά χρόνια. 

Ο Τέρενς Κουίκ, υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ο "άρχοντας" των δελτίων ειδήσεων του καναλιού και τα παιδιά του φαίνεται πως ακολουθούν τα βήματά του από άλλα πόστα όμως.

Μετά τον γιο του Ρίτσαρντ που είναι σκηνοθέτης και έχει εργαστεί επίσης για πολλά χρόνια και στον Antenna, ήρθε η σειρά της κόρης του Τερέζας (πότε μεγάλωσε έτσι, εμείς τη θυμόμαστε μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι) να βγει επίσης στο τηλεοπτικό γυαλί και μάλιστα ως ηθοποιός.

Η τηλεόραση φαίνεται πως κυλάει στο DNA τους. Και αυτό έγινε χωρίς καμία τυμπανοκρουσία αφού κανίες δεν πήρε χαμπάρι πως το γλυκό κορίτσι που πέρασε ως guest από το δημοφιλέστατο σήριαλ του Antenna "Οι Συμμαθητές" ήταν η κόρη του πασίγνωστου δημοσιογράφου και νυν πολιτικού.

Κι εμείς με την άκρη του ματιού μας "πιάσαμε" το όνομα Τερέζα Κουίκ στους τίτλους αρχής. Και βεβαίως "'κολλήσαμε" στην οθόνη περιμένοντας να δούμε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός. Και ήταν και καλή!

Φρέσκια, δροσερή και μια χαρά ταλεντάκι, όπως λέμε και στην πιάτσα. Πήραμε μια πρώτη γεύση και είμαστε σίγουροι οτι θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις της μικρής που ανοίγει πια τα δικά της φτερά στον καλλιτεχνικό χώρο. Καλή συνέχεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved