Η κόρη του Obama έγινε σερβιτόρα με… 6 πράκτορες να την προσέχουν
G-Politics

Η κόρη του Obama έγινε σερβιτόρα με… 6 πράκτορες να την προσέχουν

Μπορεί να είναι η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να πιάσει και… δουλειά. Σε λίγο καιρό ο Barack Obama δεν θα είναι πρόεδρος ωστόσο τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του θα συνεχίσουν να έχουν την προστασία της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ.

Η Sassa Obama είναι η μικρότερη κόρη του Barack Obama και έχει πιάσει δουλειά σαν σερβιτόρα. Εργάζεται στο ταμείο των παραγγελιών σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο Martha’s Vineyard.

«Αναρωτιόμασταν γιατί υπάρχουν 6 άνθρωποι που βοηθούν αυτό το κορίτσι, αλλά μετά ανακαλύψαμε ποια ήταν. Σερβίρει, παίρνει παραγγελίες, χαιρόμαστε που την έχουμε. Πιθανότατα θα είναι κάτι καλό για την επιχείρηση» είπε στην Boston Herald σερβιτόρος του εστιατορίου.

Στο συγκεκριμένο εστιατόριο πηγαίνει συχνά η Πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ, για θαλασσινά, όταν κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους κάθε χρόνο.

Πάντως δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτησή της. «Κάποιος την βοηθούσε, δεν ήταν καλή. Έπρεπε να της πω αρκετές φορές την παραγγελία μου», είπε ο 12χρονος Tyler Evans, ο οποίος είπε μάλιστα πως όταν της ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί, εκείνη αρνήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved