Τάσος Κωστής: «Εμείς οι Ελληνες έχουμε τον θεό Διόνυσο μέσα μας. Γλεντάμε και με λυπητερά τραγούδια»
G-Politics

Τάσος Κωστής: «Εμείς οι Ελληνες έχουμε τον θεό Διόνυσο μέσα μας. Γλεντάμε και με λυπητερά τραγούδια»

Πώς βλέπει τα χρόνια του Μνημονίου ο Τάσος Κωστής; Είναι από τις χειρότερες χρονικές στιγμές της σύγχρονης Ελλάδας;

«Οχι, η χειρότερη ήταν του Εμφυλίου. Οταν ο αδελφός σκότωνε αδελφό. Τώρα ζούμε όπως θα έπρεπε να ζούμε. Οχι με τις κάρτες από τις τράπεζες. Πλέον δεν είμαστε βασιλιάδες. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ο κόσμος είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη. Τώρα όχι ότι έχουν φτιάξει τα πράγματα, αλλά βλέπω τους Ελληνες πιο ρεαλιστές. Ψυχολογικά είμαστε καλύτερα, ζούμε, δεν πεθάναμε. Το θέμα είναι να μάθουμε να δουλεύουμε με σύστημα. Οι ξένοι μάς ζηλεύουν. Ξέρετε γιατί; Εμείς οι Ελληνες έχουμε τον θεό Διόνυσο μέσα μας. Γλεντάμε και με λυπητερά τραγούδια. Εχουμε προσφυγιές, πολέμους, αλλά χαιρόμαστε τη ζωή.
Τη φράση «η φτώχεια θέλει καλοπέραση» την κάνουμε πράξη. Αιμορραγούμε, αλλά ξέρουμε ότι είναι όλα περαστικά. Γιατί, όσοι έχουν πολλά λεφτά είναι ευτυχισμένοι; Θα τα πάρουν μαζί τους; Το θέμα είναι όσο ζούμε να περνάμε όμορφα και με τα λίγα. Να κοιτάμε συνέχεια μπροστά και όχι να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Η ζωή δεν είναι... μνημόσυνο», λέει ο ηθοποιός μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved