Ο Σάκης απαντά αν θα κατέβει στην πολιτική
G-Politics

Ο Σάκης απαντά αν θα κατέβει στην πολιτική

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά… Τελικά θα ασχοληθεί με τα κοινά; Θα κατέβει στην πολιτική;

«Πιστεύω στη δύναμη της αλήθειας. Όταν εκφράζεις την άποψη σου, την αλήθεια σου παίρνονται θέση και λέγοντας με θάρρος αυτό που πιστεύεις, μόνο κερδίζεις. Κερδίζεις, καταρχάς, με την ευθύτητα και τη γενναιότητα να παραθέτεις και να υπερασπίζεσαι την άποψη σου". Πράγμα που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας άφοβα και ανιδιοτελώς ώστε μέσα από τη ζύμωση ενός υγιούς διαλόγου να αναζητάμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως κοινωνία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Πώς βλέπεις τη σημερινή πολιτική κατάσταση;

«Παρατηρώ ότι τόσο η πολιτική όσο και οι πολιτικοί δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους, το όραμά τους, να πείσουν για τις προθέσεις τους και να μεταδώσουν ελπίδα και ασφάλεια για το μέλλον.»

-Υπάρχουν πράγματα που σε πληγώνουν στην Ελλάδα του σήμερα;

«Το τεράστιο κοινωνικό έλλειμμα. Το κοινωνικό κράτος απουσιάζει από παντού, δεν είναι σε θέση να συμπαρασταθεί στους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Με πληγώνει το ότι η Ελλάδα δεν δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους και δεν προάγει τη δημιουργικότητα του». Με πληγώνει η ισοπέδωση των αξιών, με πληγώνει η προσπάθεια να γίνει το διαμάντι άνθρακας και όχι ο άνθρακας διαμάντι.

-Τι θα έλεγες στον Τσίπρα αν τον είχες απέναντι σου;

«Θα του έλεγα να κάνει τα πάντα για το καλό της Ελλάδας, να έχει μοναδικό γνώμονα το καλό της χώρας μας ώστε να βρει τη θέση που της αρμόζει.»

-Σε ποιο βαθμό σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση;

«Η οικονομική κρίση μάς αφορά όλους, γιατί όλοι είμαστε μια αλληλένδετη ανθρώπινη αλυσίδα. Βέβαια, δεν μας πλήττει όλους με την ίδια βαρύτητα, αλλά αφορά και επιδρά στο σύνολο της κοινωνίας της χώρας και όχι μόνο οικονομικά, αλλά σε όλα τα επίπεδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved