Ένας βουλευτής στο σανίδι
G-Politics

Ένας βουλευτής στο σανίδι

Ποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανεβαίνει στο σανίδι και πρωταγωνιστεί σε… θεατρική παράσταση. 

Η αγάπη του για το θέατρο και την υποκριτική, τον οδήγησε στο να γίνει ηθοποιός έστω και ερασιτεχνικά. Πρωταγωνιστεί στο έργο του Ζορζ Φεντό «Ψύλλοι στ' αυτιά», που ανεβάζει μια θεατρική ομάδα από την Πάτρα.

Ο πρόσφατα εισελθών στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μετά την αποχώρηση του από το Ποτάμι, Ιάσων Φωτήλας, εδώ και 20 χρόνια, εκτός από τη δικηγορία και την πολιτική, ασχολείται ερασιτεχνικά και με το θέατρο και αυτές τις ημέρες μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη Βουλή, τη Ν. Δ., το πολιτικό του γραφείο, αλλά και το θεατρικό σανίδι, κάνοντας πυρετωδώς πρόβες με την ομάδα στην οποία συμμετέχει για τη νέα παράσταση που ετοιμάζουν.

«Το θέατρο είναι π ψυχανάλυση μου. Μαθαίνω καλύτερα και πε-ρισσότερο τον εαυτό μου. Εκτονώνω όχι μόνο την κακή ενέργεια που μπορεί να εισπράττει κανείς από τη δράση του στην πολιτική αρένα, όταν αυτή πολλές φορές κορυφώνεται και γίνεται έντονη και μαχητική, αλλά και από την καθημερινότητα. Μου αρέσει να βρίσκομαι στη σκηνή και με συγκινεί μια ιστορία, ένα θεατρικό έργο π ένας διάλογος, ακόμη κι αν το έχω διαβάσει ή ακούσει πολλές φορές», δηλώνει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο βουλευτής της Ν.Δ. και αποκαλύπτει πως «στο θέατρο η ψυχή σου ηρεμεί. Για μένα λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία η ενασχόληση μου με αυτό και για αυτό είπα αμέσως "ναι" στην πρόταση που μου έκανε ο σκηνοθέτης μας, Μίλτος Νίκας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved