Δέσποινα Βανδή: «Πραγματικά, στις μέρες μας δεν ξέρω τι είναι Αριστερά»
G-Politics

Δέσποινα Βανδή: «Πραγματικά, στις μέρες μας δεν ξέρω τι είναι Αριστερά»

Για την πολιτική, την Ελλάδα της κρίσης αλλά και για τα δικά της «πιστεύω», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Βανδή.

Από αριστερή καταγωγή;
«Πραγματικά, στις μέρες μας δεν ξέρω τι είναι Αριστερά. Όχι, ο πατέρας μου, φανατικός με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τον πίστεψε. Ότι με τον Ανδρέα θα βελτιωθεί η ζωή του. Όταν με έπαιρνε μαζί του σε κάποιες διαδηλώσεις, αισθανόμουν το ηλεκτρικό ρεύμα που διαπερνούσε τα κύτταρά του».

Κι αυτός έταξε πολλά...
«Φασικά. Ουδείς αναμάρτητος. Όμως το χειρότερο από όλα είναι να επιστρέφουμε και να μηρυκάζουμε τα πάλη. Λίγο πολύ όλοι φταίνε. Και όλοι πρέπει πάση θυσία να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα. Το ίδιο και η κοινωνία. Και φυσικά πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Οι σωτήρες μας τελείωσαν. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Κάτι λάθος γίνεται. Γιατί ενώ η χώρα είναι σαν ακατέργαστο διαμάντι, εμείς καταφέρνουμε αυτό το διαμάντι να το μετατρέπουμε σε στάχτη».

Δεν ελπίζεις;
«Θέλω να πιστεύω, θέλω να ελπίζω. Αν δεν πιστεύω, τότε το ανέλπιστο δεν θα συμβεί ποτέ. ΑΣ αφήσουμε το παρελθόν κι ας ασχοληθούμε σοβαρά με το παρόν», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved