Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης στην ταινία «Καζαντζάκης»
G-Politics

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης στην ταινία «Καζαντζάκης»

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Σμαραγδή αλλά και για το πέρασμα του από τη νέα του ταινία «Καζαντζάκης».

Η γνωριμία του με τον γνωστό σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή έγινε με αφορμή τα εγκαίνια του δημοτικού κινηματογράφου του Αλίμου στην παραλία του δήμου.

Μια πρωτοβουλία που έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους δημότες, καθώς η είσοδος στις προβολές προϋπέθετε ένα πολύ χαμηλό εισιτήριο, ενώ ήταν εντελώς δωρεάν στις παιδικές ταινίες.

«Αναπτύχθηκε μεταξύ μας από τότε μια αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια» αναφέρει ο κ. Κονδύλης στην «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Χαρακτηριστικά περιγράφει πως αυτή η γνωριμία, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Μαρίνα Καλογήρου, η εξαιρετική ηθοποιός που υποδύεται στην ταινία την Ελένη Καζαντζάκη, είναι στενή του φίλη εδώ και πολλά χρόνια, οδήγησαν στο να κάνει ένα μικρό «βουβό πέρασμα» στην πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 23 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Αλίμου δέχθηκε με χαρά, καθώς, όπως αναφέρει, «το σινεμά το αγαπώ πολύ και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία να συμμετέχω στο γύρισμα. Υποδύθηκα έναν φίλο του Αγγέλου Σικελιανού, στη σκηνή όπου ο Νίκος Καζαντζάκης γνωρίζει την κατοπινή γυναίκα του, την Ελένη.

Ισως κάποιου» να τους ξενίζει το γεγονός ότι ένας δήμαρχος παίρνει μέρος σε ταινία, αλλά θεωρώ ότι αυτά έχουν πλέον Ξεπερστεί. Για να μη σας πω ότι αισθάνομαι πως όλη αυτή η επαφή με την τέχνη του Γιάννη Σμαραγδή με έκανε καλύτερο άνθρωπο».
Ο κ. Κονδύλης, μετά τη δημιουργία του θερινού σινεμά, στοχεύει στην κατασκευή μιας Δημοτικής Πινακοθήκης στον Αλιμο, κι ας είναι -όπως παραδέχεται- ένας δύσκολος στόχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved