Σάλος με άτακτους βουλευτές – Χιονοστιβάδα τα ροζ σκάνδαλα
G-Politics

Σάλος με άτακτους βουλευτές – Χιονοστιβάδα τα ροζ σκάνδαλα

Κορυφή του παγόβουνου αποδεικνύεται το ροζ σκάνδαλο του υπουργού Διεθνούς Εμπορίου της Βρετανίας,

που έστελνε τη γραμματέα του να του αγοράζει sex toys, καθώς οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση βουλευτών και υπουργών του Συντηρητικού Κόμματος σε βάρος υφισταμένων τους παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Στα χέρια της Τερέζα Μέι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της espresso έχει φτάσει ολόκληρος φάκελος με τη «βρόμικη» δράση 36 βουλευτών και μελών της κυβέρνησης, αναγκάζοντας τη Βρετανίδα πρωθυπουργό να απειλήσει με καρατομήσεις.

Την αποκάλυψη της Guido Fawkes αναδημοσιεύει η «Daily Mail», σημειώνοντας ότι, μετά τον υπουργό Μαρκ Γκάρνιερ, που έστειλε τη γραμματέα του Καρολάιν Εντμοντσον να αγοράσει δύο δονητές, το σκάνδαλο λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.

Η λίστα των βουλευτών, που παραδόθηκε στη Βρετανίδα πρωθυπουργό, περιλαμβάνει δύο εν ενεργεία υπουργούς οι οποίοι κατηγορούνται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος γυναικών και 18 υπουργούς για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών. Στους 12 ανέρχονται οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμπεριφέρθηκαν ανάρμοστα σε βάρος ερευνητριών, ενώ τέσσερις βουλευτές φέρεται ότι έπραξαν το ίδιο σε βάρος ανδρών υφισταμένων τους. O εκπρόσωπος Τύπου της Τερέζα Μέι ανακοίνωσε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πως η πρωθυπουργός δεν θα διστάσει να τιμωρήσει σκληρά τους υπουργούς που θα αποδειχθούν ένοχοι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved