Στη δίνη νέου ροζ σκανδάλου ο Κλίντον
G-Politics

Στη δίνη νέου ροζ σκανδάλου ο Κλίντον

Να κλείσει τα στόματα τεσσάρων γυναικών, που σκοπεύουν να τον μηνύσουν για σεξουαλικές επιθέσεις, προσπαθεί ο Bill Clinton.

Πρόκειται νια νέες καταγγελίες, που αφορούν την περίοδο αμέσως μετά τη λήξη της δεύτερη προεδρικής θητείας του, όταν ο Κλίντον συνεργαζόταν με τον δισεκατομμυριούχο playboy Ρόναλντ Μπερκλ. Την αποκάλυψη κάνει στην «Daily Mail» ο δημοσιογράφος Εντουαρντ Κλαιν, συγγραφέας των βιβλίων «Κλίντον, ένοχοι όπως η αμαρτία» και «Η σκευωρία για να καταστρέψουν τον Τραμπ».

Όπως αναφέρει η espresso στα χέρια του έχει πληροφορίες που του έδωσαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο κόμμα των Δημοκρατικών, οι τέσσερις γυναίκες, που μέχρι στιγμής θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, σκέφτονται να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές επιθέσεις σε συνέντευξη Τύπου.

Ήδη, οι δικηγόροι των γυναικών ενημέρωσαν τον Μπιλ Κλίντον ότι ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον του, καταθέτοντας τέσσερις διαφορετικές μηνύσεις, γεγονός που επιβεβαίωσε δικηγόρος του Κλίντον. Αρχικά, σύμφωνα με τον Κλαιν, η Χίλαρι Κλίντον ήθελε να προσλάβει ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να ανακαλύψουν ένοχα μυστικά στη ζωή των γυναικών και να ξεκινήσουν πόλεμο λάσπης εναντίον τους.

Η ομάδα δικηγόρων του όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τον συμβούλεψε να απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο. Με εντολή του πρώην Αμερικανού προέδρου, οι δικηγόροι του ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους των γυναικών, με την ελπίδα ότι θα φτάσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Οι γυναίκες φέρεται ότι ζήτησαν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για να μη μιλήσουν και, σύμφωνα με τον Κλαιν, «οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved