Ψωμιάδης: «Ο Γιαννάκης βγήκε από τη ναφθαλίνη για 1 -2 ώρες και ο κόσμος κατάλαβε ότι...»
G-Politics

Ψωμιάδης: «Ο Γιαννάκης βγήκε από τη ναφθαλίνη για 1 -2 ώρες και ο κόσμος κατάλαβε ότι...»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης άκουσε πολλά για την διαφήμιση που έκανε για γνωστή εταιρία. Ο ίδιος μιλά και απαντά και στα σχόλια που έκανε μεταξύ άλλων για εκείνον ο Γιάννης Βαρδής.

-Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο για διαφήμιση;

«Υπάρχει μία πρόταση, αλλά δεν έχω να πω κάτι, θέλω να πέσουν λίγο οι τόνοι, να φύγουν οι Απόκριες. Υπάρχει μια πρόταση από τη συγκεκριμένη εταιρεία να κάνουμε κάτι ακόμα, με κάποιον επώνυμο» τόνισε στο Λοιπόν.

-Υπάρχει μια φήμη για συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου, ισχύει;

«Ήταν μία πρόταση, δεν έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω. Μόνο με το Διάβολο δεν συνεργάζομαι, με όλους τους άλλους συνεργάζομαι. Αν μου πει ο Τσίπρας να κάνουμε κάτι οι δυο μας, θα το κάνω και με τον Τσίπρα.»

- Ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε τη διαφήμιση που κάνατε.

«Με τα παιδάκια τώρα... Είναι καλό παιδί και δεν ξέρω πώς ξέφυγε. Όποιος θέλει να βγει από τη ναφθαλίνη τον Ψωμιάδη σκέφτεται; Το παιδί αυτό έκανε προσπάθειες, αλλά δεν μπόρεσε να βαδίσει ούτε στη σκιά του πατέρα του, τον οποίο γνώριζα. Ήταν εκπληκτικός καλλιτέχνης, σεμνός, χαμηλών τόνων, δεν έπρεπε να κάνει αυτά τα πράγματα. Ήταν δυνατόν ο Γιαννάκης να βγει να πει «σκουπίδια» και «καρναβάλι»; Βγήκε από τη ναφθαλίνη για 1 -2 ώρες και ο κόσμος κατάλαβε ότι το έκανε για δημοσιότητα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved