Μια συνοδός πολυτελείας «απειλεί» δύο υπερδυνάμεις
G-Politics

Μια συνοδός πολυτελείας «απειλεί» δύο υπερδυνάμεις

Αυτοαποκαλείται «πλανεύτρα» αλλά στην πραγματικότητα είναι συνοδός πολυτελείας από τη Ρωσία και απειλεί να βάλει... φωτιά στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Η γυναίκα αυτή ζητά τη βοήθεια των ΗΠΑ για να «αποδράσει» από το κέντρο κράτησης στην Ταϊλάνδη, δίνοντας ως… αντάλλαγμα πληροφορίες για «σχέσεις» μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Κρεμλίνου.

Η Anastasia Vashukevich, γνωστή και ως Nastya Rybka, συνελήφθη από την αστυνομία της Ταϊλάνδης στις 26 Φεβρουαρίου μαζί με εννέα ακόμη Ρωσίδες επειδή διοργάνωνε μαθήματα «εκπαίδευσης στο σεξ». Η Rybka λέει ότι είναι από τη Λευκορωσία αλλά το CNNi, επικαλούμενο Ταϊλανδό αξιωματούχο, αποκαλύπτει ότι έφτασε στη χώρα με ρωσικό διαβατήριο.

Κατά τη μεταγωγή της σε φυλακή στην πόλη Πατάγια, η γυναίκα ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram ζητώντας από Αμερικανούς δημοσιογράφους να την βοηθήσουν.

«Είμαι έτοιμη να σας δώσω όλα τα κομμάτια του παζλ που σας λείπουν, σχετικά με τις σχέσεις των νομοθετών μας με τους Τραμπ, Μάναφορτ και τους λοιπούς, και να τα στοιχειοθετήσω με βίντεο και ηχητικά. Γνωρίζω πολλά. Αναμένω τις προσφορές σας και σας περιμένω σε μια φυλακή της Ταϊλάνδης» έγραψε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved