Υποβασταζόμενη, ημιλιπόθυμη η «σατανική» χήρα την ώρα που βγαίνει από το δικαστικό μέγαρο
Society

Υποβασταζόμενη, ημιλιπόθυμη η «σατανική» χήρα την ώρα που βγαίνει από το δικαστικό μέγαρο

Μαυροντυμένη, με τα μαλλιά της δεμένα πρόχειρα, κλειστά μάτια και υποβασταζόμενη, η «σατανική» χήρα της Ερμιονίδας πέρασε χθες το κατώφλι τον δικαστικού μεγάρου Ναυπλίου προκειμένου να απολογηθεί. Ομως εξακολουθεί να παίξει «παιχνίδια», καθώς αρνείται τα πάντα!

«Δεν τον σκότωσα εγώ, ουδέποτε ομολόγησα!» ισχυρίζεται τώρα η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται ότι τον κερασμένο Δεκέμβριο δολοφόνησε με δύο πυροβολισμούς τον 42χρονο σύζυγο της Θανάση Λάμπρου στο σπίτι φιλικού τους προσώπου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας. Μετά τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, αρνείται ότι παραδέχτηκε την ενοχή της και ισχυρίζεται ότι η ομολογία της ελήφθη κάτω από έντονες πιέσεις .και πολύωρη ανάκριση που την εξάντλησε! Μάλιστα, στηρίζει τους ισχυρισμούς της στο γεγονός ότι δεν υπάρχει η υπογραφή της στο τέλος του εγγράφου με την ομολογία της, το οποίο συντάχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής! Η 37χρονη ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα, ενώ την υπεράσπιση της ανέλαβαν πλέον οι δικηγόροι, Βασίλης και Σπύρος Ρομποτής, αφού ο προηγούμενος συνήγορος της παραιτήθηκε επικαλούμενος πρόβλημα... συνεννόησης μαζί της!
Πάντως, χθες το πρωί το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα δικαστήρια την «υποδέχτηκε» με άγριες αποδοκιμασίες, με βρισιές και γιουχαΐσματα, ζητώντας να την «κρεμάσουν». «Σκάσε, τώρα κλαις; Τον άντρα σου δεν τον έκλαιγες» , «Στην κάσα μέσα να σε δω», «Έλεγες τον ξάδερφο δολοφόνο και είσαι εσύ», «Έπαιζες θέατρο τόσους μήνες» είναι λίγα από όσα άκουσε, τα οποία συνοδεύονταν από υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ο τραγικός πατέρας του θύματος , που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια μαζί με συγγενείς του , δηλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η νύφη του τον κορόιδευε όλο αυτόν τον καιρό: «Υποπτευόμασταν ότι ήταν συνεργός στο έγκλημα, αλλά όχι ότι ήταν η ίδια η φόνισσα που έδωσε στον γιο μου και τη χαριστική βολή (σ .σ.: αναφέρεται στον δεύτερο πυροβολισμό) . Να την κλείσουν για πάντα μέσα!» είπε ο κ. Ανάστασης Λάμπρου.

πηγή φωτογραφιας: Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved