Το Οικουμενικό Πατριαρχείο «ξύρισε» τον φετιχιστή παπά
Society

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο «ξύρισε» τον φετιχιστή παπά

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποφάσισε τον αποσχηματισμό του π. Γεώργιου Πασσιά, μετά τις αποκαλύψεις για την ερωτική δράση του

Ο παράνομος έρωτας στοίχισε ακριβά στον πατέρα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο Σώμα της Εκκλησίας. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποφάσιε τον αποσχηματισμό του μετά τις αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή.
Ο φετιχιστής πάπας- όπως τον αποκαλούσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης,-αποσχηματίστηκε ύστερα από σχετική εισήγηση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, κάτι που μάλλον ήταν μονόδρομος, αφού οι επαφές του με την ερωμένη του Εθελ Μπουζάλας δεν άφηναν περιθώρια επιείκεια. Η απόφαση της Συνόδου του Πατριαρχείου ήταν ομόφωνη και έτσι ο 67χρονος απομακρύνθηκε οριστικά από κάθε ιερατικό του καθήκον.

Ο σύζυγος της ερωμένης του αποκάλυψε την άγνωστη ερωτική ζωή του παπά και ζήτησε από την Αρχιεπισκοπή να τον θέσει σε διαθεσιμότητα. Οι καταγγελίες ήταν και με αποδείξεις, καθώς ο ιερέας κατέγραφε σε βίντεο, ό,τι έκανε με την 45χρονη Περουβιανή, την οποία μάλιστα είχε βαφτίσει, όταν εκείνη θέλησε να παντρευτεί τον ομογενή σύζυγό της.

Ωστόσο, αλλαγές έγιναν και στο εκκλησιαστικό συμβούλιου του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα που βρίσκεται στο Μανχάταν. Μια τέτοια κίνηση συμβάλλει, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του εκκλησιάσματος, που σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη της δράσης του Γεώργιου Πασσιά. Η εφημερίδα «New York Post» ανέδειξε το θέμα, αρχικά με πληροφορίες και φωτογραφίες και στη συνέχεια με σκηνές από τα βίντεο που κρατούσε το ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved