Το συγκινητικό «αντίο» από τις Melisses στη σολίστ που βρέθηκε νεκρή και η συνεργασία τους στα VMA
Society

Το συγκινητικό «αντίο» από τις Melisses στη σολίστ που βρέθηκε νεκρή και η συνεργασία τους στα VMA

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η αναζήτηση της εξαφανισμένης από την περασμένη Παρασκευή σολίστ της ορχήστρας Καμεράτα, Ελίζαμπεθ Σέιφερ αφού χθες εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή του Λυκαβηττού. 

Εκτός από τους οικείους της, που σίγουρα είναι σε κατάσταση σοκ μετά από αυτήν την τόσο δυσάρεστη εξέλιξη, σοκαρισμένα είναι και τα μέλη του συγκροτήματος Melisses που συνεργάστηκαν με την ταλαντούχα σολίστ σε μια σπέσιαλ εμφάνιση- συνεργασία του γκρουπ με την Καμεράτα για τα Mad VMA 2015.

"Την Liz Schaefer τη γνωρίσαμε στις πρόβες για τις συναυλίες που έκανε η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής/ Armonia Atenea στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ηρωδειο . Ήταν μια υπέροχη κυρία που δεν την έβγαζες ευκολα από το μυαλό σου . Είχε μία ιδιαίτερη αύρα . Ήταν πάντα ευγενής χαμογελαστή και φαινότανε ότι ήταν πλασμένη από τα υλικά μιας σπουδαίας μουσικού. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε επί σκηνής στα περσινά βραβεία MAD , στα οποία συμμετείχε η Καμεράτα .Είμαστε πολύ περήφανοι που τη γνωρίσαμε και παίξαμε μαζί της . Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των μουσικών αγγέλων Liz". έγραψαν πριν λίγες ώρες στη σελίδα τους στο Facebook αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την αδικοχαμένη και ταλαντούχα σολίστ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved