Σοκ στο Πανελλήνιο: Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε 5χρονο μέσα στο Μοναστήρι
Society

Σοκ στο Πανελλήνιο: Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε 5χρονο μέσα στο Μοναστήρι

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί το έγγραφο της κατάθεσης ανηλίκου, ηλικίας 5 ετών, σε Πταισματοδίκη το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης».

Η καταγγελία σύμφωνα με την εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης» είναι τρομακτική και αφορά Αρχιμανδρίτη της Βορείου Ελλάδος ο οποίος καταγγέλλεται ότι μαζί με έναν ακόμη άντρα παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 5χρονο μέσα στο μοναστήρι του!!! Το αν η καταγγελία ευσταθεί ή όχι είναι έργο της Δικαιοσύνης, η οποία ωστόσο τους τελευταίους 18 μήνες κινείται με ρυθμούς χελώνας, και γι’ αυτό το λόγο δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα των εμπλεκόμενων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε αναφέρει το σχετικό δημοσιεύμα ότι η καταγγελία δεν έγινε στις δικαστικές Αρχές Κομοτηνής αλλά άλλης πόλης της Β. Ελλάδος, όμως θεωρούμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε καθώς ο Αρχιμανδρίτης που καταγγέλλεται έχει στενότατες σχέσεις με ίδρυμα της Κομοτηνής, στο οποίο φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται δεκάδες ανήλικα παιδιά και ως εκ τούτου η υπόθεση αποκτά σημαντικές προεκτάσεις και στην περιοχή μας. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved