Σοκαριστική εξέλιξη μετά από 20 χρόνια: Η JonBenet Ramsey δολοφονήθηκε από τον αδερφό της
Society

Σοκαριστική εξέλιξη μετά από 20 χρόνια: Η JonBenet Ramsey δολοφονήθηκε από τον αδερφό της

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία της JonBenet Ramsey και στα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ του CBS είναι το λιγότερο ανατριχιαστικά.

Μια ομάδα ερευνητών επανεξέτασε την υπόθεση δολοφονίας της βασίλισσας των παιδικών καλλιστείων και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 6χρονη τότε JonBenet Ramsey δολοφονήθηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό της, Burke και οι γονείς της κάλυψαν τη δολοφονία. Ήταν 26 Δεκεμβρίου το 1996 όταν οι γονείς δήλωσαν ότι η μικρή είχε απαχθεί από το σπίτι της οικογένειάς ενώ λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε χτυπημένη και στραγγαλισμένη στο κελάρι του σπιτιού.

Οι γονείς τότε άφησαν την υπόθεση ως «ανεξιχνίαστο έγκλημα» καθώς δεν ήθελαν καμία συμμετοχή στην έρευνα ωστόσο τα στοιχεία των ερευνητών δείχνουν πως ο αδερφός της είναι ο δολοφόνος ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν προμελετημένος αλλά τυχαίος αφού έγινε καβγάς για έναν ανανά.

Ο αδερφός της είκοσι χρόνια μετά τη δολοφονία, μίλησε για πρώτη φορά τονίζοντας: «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι η μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου σε άσχημη κατάσταση και να φωνάζει Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου. Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Έμεινα εκεί. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved