Θρίλερ με τον εγγονό ζάπλουτου Ελληνοαμερικάνου- Ο διπλός θάνατος και η κληρονομιά
Society

Θρίλερ με τον εγγονό ζάπλουτου Ελληνοαμερικάνου- Ο διπλός θάνατος και η κληρονομιά

Η απίστευτη ιστορία διχάζει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ και αποτελεί το κεντρικό θέμα των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων της χώρας. 

Όλα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια, όταν ο Έλληνας κτηματομεσίτης Τζον Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από πυροβόλο όπλο. Τότε, όλες οι υποψίες έπεσαν πάνω στον –τότε 19χρονο- εγγονό του, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του παρόμοιο όπλα με εκείνο που δολοφονήθηκε ο παππούς του, αλλά και γιατί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου βρέθηκε εκείνο το βράδυ κοντά στο σπίτι του παππού του.

Παρά το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ωστόσο, τρία χρόνια μετά, η υπόθεση ανοίγει, εξαιτίας του ναυαγίου που είχε ο Νέιθαν Κάρμαν με το ιστιοφόρο που επέβαινε εκείνος και η μητέρα του-κόρη του Τζον Τσάκαλος- η οποία πνίγηκε. Ο 23χρονος βρέθηκε πάνω σε μια σωσίβια λέμβο μια εβδομάδα μετά ανοιχτά της Μασαχουσέτης και ακόμα παραμένει άγνωστο το πώς η μητέρα του πνίγηκε.

Ο Νέιθαν Κάρμαν σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τις Αρχές, πάσχει από το Σύνδρομο Ασπεργκερ και κατά το παρελθόν είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά σε συμμαθητές του στο Λύκειο.

Όσο για το ναυάγιο, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως άκουσε έναν θόρυβο στη μηχανή και μέσα σε λίγα λεπτά το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά. «Ήταν ένας αστείος θόρυβος. Τη μια στιγμή στεκόμουν στο κατάστρωμα και την επόμενη ακριβώς βρέθηκα στη θάλασσα.»

Οι Αρχές κατέσχισαν τον φορητό του υπολογιστή, το κινητό του τηλέφωνο και ένα χειρόγραφο σημείωμα δικό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved