Ομολογία – Σοκ: «Εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες»
Society

Ομολογία – Σοκ: «Εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες»

Μια ομολογία ενός άνδρα σχετικά με τις επιθέσεις σε οδηγούς ταξί και τη δολοφονία ενός από αυτούς στην Κηφισιά έφερε τα πάνω κάτω στην αστυνομία.

Άγνωστος άνδρας παρουσιάστηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι αυτός βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις των οδηγών ταξί. «Κύριε αστυνόμε εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες. Μπορείτε να με συλλάβετε», φέρεται να είπε ο νεαρός σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Ο άνδρας δεν ήταν ο δολοφόνος αλλά κάποιος που είχε μάθει τα πάντα μέσα από τα ρεπορτάζ και χωρίς λόγο θέλησε να δηλώσει πως εκείνος βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις των οδηγών ταξί.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν παρόμοιο περιστατικό ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για τον δολοφόνο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη καθώς πριν λίγες ημέρες μια κυρία τηλεφώνησε και κατήγγειλε πως ο γείτονάς της είναι ο μανιακός δολοφόνος αλλά ούτε και εκείνος ήταν μετά από αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε. Όμως οι αρχές βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών είναι πεπεισμένοι πως έχουν στα χέρια τους τα αποτυπώματα και το DNA του δράστη της δολοφονίας.

«Δεν υπάρχει στις λίστες με τους σεσημασμένους εγκληματίες, συνεπώς δεν ταυτοποιήθηκε. Πιστεύουμε, όμως, ότι ακόμα και αν δεν επαναλάβει την επίθεση με στόχο οδηγό ταξί (όπως συνέβη στην περίπτωση της Αγραφιώτη) κάποια στιγμή θα τον ταυτοποιήσουμε από κάποιο άλλο περιστατικό. Από τις έρευνες στα δυο ταξί εντοπίσαμε περίπου 40 δακτυλικά αποτυπώματα», ανέφερε αστυνομική πηγή στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved